Plastic blokbodemtassen - Semi transparant - Semi-transparant

Bent u op zoek naar semi-transparante plastic tassen met een bodem- en zijvouw? Kijk dan eens naar onze plastic blokbodemtassen. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en door hun bodem- en zijvouw kunt u hier veel spullen in kwijt. Dit zijn tassen gemaakt van sterk plastic. Deze p… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
250
Prijs per omdoos
€ 100,00 (€ 0,400 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 95,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 90,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 85,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  328 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,54*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQL006
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic blokbodemtassen - Semi transparant"

   Bent u op zoek naar semi-transparante plastic tassen met een bodem- en zijvouw? Kijk dan eens naar onze plastic blokbodemtassen. Deze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en door hun bodem- en zijvouw kunt u hier veel spullen in kwijt. Dit zijn tassen gemaakt van sterk plastic. Deze plastic tassen zijn voorzien van een stevig handvat. 

   Bestel uw plastic blokbodemtassen – Semi transparant 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic blokbodemtassen – semi transparant. Deze tassen zijn te bestellen tegen een mooie prijs en voorzien van een semi transparante flexiloop. Deze goedkope plastic tassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en zijn voorzien van een bodem- en zijvouw. Deze plastic tassen zijn gemaakt van 75mu. HDPE poly. Dit is een sterk er stevig soort plastic welke niet snel scheurt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs, een stomerij of om tegen een vergoeding mee te geven aan de kassa. 
   Bekijk de FAQ over plastic blokbodemtassen semi-transparant voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic blokbodemtassen – semi transparant op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan. 

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Lussen
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Semi-transparant
   Maatvoering
   Breedte + diepte x hoogte
   Formaat
   22 + 10 x 30 cm.
   32 + 15 x 43 cm.
   45 + 18 x 48 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Kan ik plastic blokbodemtassen – semi transparant op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking als bijvoorbeeld een uitgestanst handvat.
   Hoe snel kunnen plastic blokbodemtassen - semi transparant tassen geleverd worden? 
   Deze plastic tassen kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Zijn er ook andere kleuren plastic blokbodemtassen – semi transparant beschikbaar?
   Zeker! Er zijn naast deze lustassen een heel aantal andere kleuren, afwerkingen en formaten verkrijgbaar in ons assortiment. Wij hebben verschillende kleuren en designs voor u op voorraad.
   Zijn plastic blokbodemtassen – semi transparant bestand tegen vocht of regen?
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde. Deze tassen zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.
   Zijn plastic blokbodemtassen – semi transparant ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Van welk materiaal worden plastic blokbodemtassen - transparant gemaakt? 
   Deze blokbodem tassen worden gemaakt van 75 mu. HDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. HDPE staat voor High-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke erg stevig is en niet snel scheurt. De materiaalkleur is semi-transparant. Mocht u een andere materiaalkleur wensen, kijk dan eens naar de gekleurde, witte of transparante budget plastic tassen. Wij hebben veel verschillende designs en kleuren in ons assortiment.
   Wat is de levensduur van plastic blokbodemtassen – semi transparant?
   Deze budget plastic tassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld een aankoop in de supermarkt of bij een kledingwinkel. U kunt de tassen hergebruiken in plaats van direct weg te gooien. De tassen zijn sterk genoeg om een aantal keer gebruikt te worden en zijn voorzien van een sterk handvat.
   Wat is de minimale oplage om plastic blokbodemtassen – semi transparant te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 200/250 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. De formaten 22 + 10 x 30 cm. en 32 + 15 x 4 cm. worden per 250 stuks verkocht. Het formaat 45 + 18 x 48 cm. wordt verkocht per 200 stuks. Deze tassen kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen leveren.
   Waar worden plastic blokbodemtassen – semi transparant voor gebruikt? 
   Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in kledingwinkels, supermarkten of bijvoorbeeld beurzen. De tassen zijn erg sterk en kunnen door het sterke handvat gemakkelijk gedragen worden. Deze plastic tassen zijn relatief goedkoop en kunnen daardoor gemakkelijk worden weggegeven.
   In welke formaten zijn plastic blokbodemtassen – semi transparant beschikbaar?
   Deze tassen zijn in meerdere formaten beschikbaar. Dit zijn de formaten 22 + 10 x 30 cm., 32 + 15 x 42 cm. en 45 + 18 x 48 cm. Deze tassen zijn voorzien van een bodem- en zijvouw. De formaten worden weergegeven als breedte + diepte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Kan ik mijn plastic blokbodemtassen – semi transparant ook ophalen?
   U heeft de mogelijkheid om de plastic tasjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.