Plastic paraplutassen - Semi transparant - Semi-transparant

Bent u op zoek naar een manier om uw hal of entree schoon te houden tijdens regenachtige dagen? Dan zijn deze plastic paraplutassen ideaal voor u. U kunt deze tassen ophangen in een paraplutashouder bij de ingang van uw pand. U kunt zowel de tassen als de houders bij ons bestellen, wij leveren deze… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
500
Prijs per omdoos
€ 70,00 (€ 0,140 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 66,50 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 63,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 59,50 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,31*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQV001
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic paraplutassen - Semi transparant"

   Bent u op zoek naar een manier om uw hal of entree schoon te houden tijdens regenachtige dagen? Dan zijn deze plastic paraplutassen ideaal voor u. U kunt deze tassen ophangen in een paraplutashouder bij de ingang van uw pand. U kunt zowel de tassen als de houders bij ons bestellen, wij leveren deze al binnen 1-2 werkdagen. 

   Bestel uw plastic paraplutassen - semi transparant 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic paraplutassen – semi transparant. Deze tassen zijn al binnen 1-2 werkdagen te leveren zodat u voorbereid bent of regenachtige dagen. Deze paraplutassen zijn gemaakt van 50 mu. MDPE semi-transparant poly. Dit is een sterk en stevige plasticsoort welke waterdicht is. Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in luxe kledingwinkels of musea. Deze paraplutassen worden bij de ingang geplaatst op een speciale houder. Deze hebben wij voor u beschikbaar in 2 kleuren en stylen en kunnen wij met de tassen meeleveren. U kunt tijdens slecht weer uw paraplu in de zak plaatsen. Dit voorkomt dat de ruimte nat en vies wordt. Ook voorkomt dit dat de vloer glad wordt door het regenwater en voorkomt u mogelijke valpartijen van uw bezoekers. 
   Bekijk de FAQ over plastic paraplutassen - semi transparant voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic paraplutassen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Uitgestanste handgreep
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Semi-transparant
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   15 x 85 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Van welk materiaal worden plastic paraplutassen – semi transparant gemaakt? 
   Plastic paraplutassen worden gemaakt van 50 mu. MDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. MDPE staat voor Medium-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke stevig aanvoelt en niet snel scheurt. De materiaalkleur is semi transparant.
   Wat is de minimale oplage om plastic paraplutassen - semi transparant te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic paraplutassen is 500 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Deze tassen zijn al binnen 1 tot 3 werkdagen leverbaar.
   Kan ik plastic paraplutassen – semi transparant op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic paraplutassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic paraplutas op maat is 2.000 stuks.
   Waar worden plastic paraplutassen - semi transparant voor gebruikt? 
   Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in luxe kledingwinkels of musea. Deze paraplutassen worden bij de ingang geplaatst op een speciale houder. U kunt tijdens slecht weer uw paraplu in de zak plaatsen. Dit voorkomt dat de ruimte nat en vies wordt. Ook voorkomt dit dat de vloer glad wordt door het regenwater en voorkomt u mogelijke valpartijen van uw bezoekers.
   In welke formaten zijn plastic paraplutassen – semi transparant beschikbaar? 
   Deze tassen zijn enkel verkrijgbaar in het formaat 15 x 85 cm. Dit formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Kan ik mijn plastic paraplutassen - semi transparant ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de paraplutassen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Zijn plastic paraplutassen - semi transparant bestand tegen vocht of regen? 
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen, zodat de paraplu bij binnenkomst in de tas kan worden gedaan. Het houdt het water in de tas en zorgt ervoor dat uw hal niet nat wordt. Hiermee voorkomt u een gladde vloer en houdt u de ruimte netjes en schoon. 
   Zijn plastic paraplutassen - semi transparant ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt. Deze tassen zijn voorzien van een bedrukking welke aangeeft dat de tassen 100% recyclebaar zijn.
   Hoe snel kunnen plastic paraplutassen – semi transparant geleverd worden? 
   Deze plastic paraplutassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Wat is de levensduur van plastic paraplutassen - semi transparant?
   Deze plastic paraplutassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor een bezoek aan een museum of een luxe winkel. U kunt de tassen na gebruik vernietigen. Deze tas is 100% recyclebaar.