Sandwichzakjes/Hamburgerzakjes - Enjoy - Wit

50% SALE!
Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar onze sandwich/hamburgerzakjes met opdruk Enjoy. Deze papieren zakjes zijn ideaal voor het verpakken van een snack, een broodje of een broodje hamburger. Wij kunnen deze sandwich/hamburgerzakjes al binnen 1 tot 3 we… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
4000
Prijs per omdoos
€ 80,00 / € 40,00 (€ 0,010 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,17*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: SN0012
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Sandwichzakjes/Hamburgerzakjes - Enjoy"

  Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar onze sandwich/hamburgerzakjes met opdruk Enjoy. Deze papieren zakjes zijn ideaal voor het verpakken van een snack, een broodje of een broodje hamburger. Wij kunnen deze sandwich/hamburgerzakjes al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren. 

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy 

  Neem eens een kijkje naar onze sandwich/hamburgerzakjes met bedrukking Enjoy. Deze zakjes zijn voorzien van een vrolijke en frisse opdruk. In deze zakjes kunt u een broodje, een wrap of bijvoorbeeld een snack meegeven aan uw klanten. Deze zakjes zijn beschikbaar in een ideaal formaat en zijn erg sterk. Wij kunnen deze sandwich/hamburgerzakjes al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren. 
  Bekijk de FAQ over sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

  Sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy op maat? 

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Vetvrij
  Materiaal
  Papier
  Materiaalkleur
  Wit
  Maatvoering
  Breedte x hoogte
  Formaat
  15 x 14,5 cm.
  Ecologisch
  100% recyclebaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  In welke formaten zijn de sandwich/hamburgerzakjes – Enjoy beschikbaar? 
  Deze sandwich/hamburgerzakjes zijn beschikbaar in het formaat 15,5 x 14,5 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte x lengte. Wilt u een afwijkend formaat? Geen enkel probleem! Wij kunnen veel standaardformaten leveren en produceren. Vraag een offerte aan.
  Van welk materiaal worden sandwich/hamburgerzakjes – Enjoy gemaakt? 
  Deze sandwich/hamburgerzakjes worden gemaakt van 45 grams wit ersatz papier. Dit is een papier met een coating aan één zijde, welke zorgt dat het vet en vocht worden tegengehouden. De zakjes zijn bedrukt met een Enjoy logo in een groene kleur. Een fris ontwerp!
  Hoe snel kunnen sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy geleverd worden? 
  Deze sandwich/hamburgerzakjes kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de sandwich/hamburgerzakjes dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de zakjes altijd snel kunnen leveren. Mocht u de sandwich/hamburgerzakjes willen bedrukken met uw eigen ontwerp, dan is de levertijd 6-8 weken tegen de scherpste prijs. Mocht u het sneller nodig hebben? Dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.
  Waar worden sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy voor gebruikt? 
  Deze zakjes worden voornamelijk gebruikt in de take-away of voedsel branche. Denk bijvoorbeeld aan het meegeven van een broodje, een wrap of een broodje hamburger. U kunt deze zakjes terugvinden in de snackbar, bij de slager of bij een broodjeszaak. Het beschermd uw handen en kleding tijdens het eten van uw product.
  Kan ik sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy op maat laten maken? 
  Mocht u een afwijkend formaat sandwich/hamburgerzakjes nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen veel verschillende formaten voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp.
  Wat is de minimale oplage voor het bestellen van sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy? 
  De minimale oplage voor het bestellen van sandwich/hamburgerzakjes is 4.000 stuks. Dit betreft één volle omdoos. Deze zakjes kunnen wij al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren.
  Zijn sandwich/hamburgerzakjes ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
  Sandwich/hamburgerzakjes zijn recyclebaar. U kunt dit papier wanneer het schoon is weggooien en de blauwe container. Dit papier kan opnieuw worden gebruikt voor gerecycled materiaal. Op deze manier geeft u het papier een tweede leven en verminderd u het gebruik van nieuw (virgin) materiaal.
  Zijn sandwich/hamburgerzakjes – Enjoy bestand tegen vocht of regen? 
  Deze sandwich/hamburgerzakjes zijn voorzien van een vetvrije coating aan één zijde. Dit papier houdt vet, vocht en bijvoorbeeld regen tegen. Op deze manier kunt u uw voedsel beschermen en houdt u het product netjes.
  Kan ik mijn sandwich/hamburgerzakjes - Enjoy ook ophalen?
  U heeft de mogelijkheid om de sandwich/hamburgerzakjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de zakjes voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.