Vloeipapier - Gemstones - Red

Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar vloeipapier. Dit papier is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en afwerkingen. Vloeipapier kan uw product een extra luxe gevoel meegeven en een mooi unboxing experience. Daarnaast beschermt het uw product ti… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
240
Prijs per omdoos
€ 40,80 (€ 0,170 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 38,76 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 36,72 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 34,68 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  334 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 83,31*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: VLP047
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Vloeipapier - Gemstones "

   Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar vloeipapier. Dit papier is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en afwerkingen. Vloeipapier kan uw product een extra luxe gevoel meegeven en een mooi unboxing experience. Daarnaast beschermt het uw product tijdens het transport. Wij kunnen vloeipapier al binnen 1-3 werkdagen leveren.

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte vloeipapier – gemstones 

   Neem eens een kijkje naar vloeipapier – gemstones. Dit is één van de vele kleuren vloeipapier welke wij op voorraad hebben. Vloeipapier is een luxe product welke uw product zal beschermen tijdens transport en van uw product een cadeautje zal maken. U kunt uw kleding, sierraden of bijvoorbeeld woonaccessoires inpakken in een mooie kleur vloeipapier. Dit geeft de klant tijdens het uitpakken een luxe gevoel en laat zien dat u het pakket met aandacht heeft ingepakt. Het papier is gemaakt van 22 grams vloeipapier welke is gedrukt in verschillende kleuren. Dit is een zachte papiersoort welke erg mooi te vouwen is. Het papier is voorzien van kleine glittertjes, ook wel gemstones genoemd.
   Bekijk de FAQ over vloeipapier - gemstones voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.    

   Vloeipapier op maat?  

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Gemstones
   Vellen
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Red
   White
   Navy blue
   Zwart
   Roze
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   75 x 50 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Is vloeipapier – gemstones bestand tegen vocht of regen? 
   Vloeipapier is helaas niet bestand tegen regen of vocht. Het papier dient droog opgeslagen te worden zodat het netjes en vochtvrij blijft. Daarnaast zal dit papier in contact met water kapot gaan. Het gekleurde papier kan in contact met water afgeven.
   Wat is de minimale oplage voor het bestellen van vloeipapier - gemstones? 
   De minimale oplage voor het bestellen van vloeipapier is 480 vellen. Het vloeipapier wordt verpakt in een transparante polybag welke is voorzien van een etiket met daarop het aantal. Dit vloeipapier is al binnen 1 tot 2 werkdagen leverbaar.
   Hoe snel kan vloeipapier – gemstones geleverd worden?
   Dit gemstones vloeipapier kan al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u het vloeipapier dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij het vloeipapier altijd snel kunnen leveren.
   Is vloeipapier – gemstones ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Vloeipapier is 100% recyclebaar. U kunt dit papier weggooien en de blauwe container. Dit papier kan opnieuw worden gebruikt voor gerecycled materiaal. Op deze manier geeft u het papier een tweede leven en verminderd u het gebruik van nieuw (virgin) materiaal.
   Kan ik vloeipapier – gemstones op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat vloeipapier nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. Dit kan zowel in een all over bedrukking in CMYK of in een enkele kleur. De minimale oplage voor vloeipapier op maat is 1.000 stuks.
   Van welk materiaal wordt vloeipapier – gemstones gemaakt? 
   Dit gekleurde vloeipapier met gemstones wordt gemaakt van 17 grams vloeipapier. Het papier voelt dun aan en maakt een knisperend geluid wanneer het beweegt. Het dunne papier is gemakkelijk in elke vorm te vouwen. Dit papier is voorzien van kleine glittertjes welke over het gehele papier zijn verdeeld. Het gekleurde vloeipapier wordt gekleurd in verschillende kleuren, wel meer dan 50 verschillende soorten! Dit papier is 100% recyclebaar.
   Kan ik mijn vloeipapier – gemstones ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om het vloeipapier bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij het vloeipapier voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Waar wordt vloeipapier – gemstones voor gebruikt? 
   Vloeipapier wordt gebruikt om uw product in te pakken en extra luxe te geven. Wanneer u uw product aan de kassa of in een verzendverpakking verpakt met vloeipapier, geeft u de klant een mooie unboxing experience wat meewerkt aan de beleving van de klant. Door uw product met zorg in te pakken, verhoogt u de waarde van uw product. U kunt het vloeipapier dichtplakken met een mooie sticker met daarop uw logo om het helemaal af te maken. Naast dat het er netjes en verzorgt uitziet, beschermd vloeipapier uw product tijdens het verzenden en vult het loze ruimte in de verzenddoos op.
   In welke formaten is vloeipapier – gemstones beschikbaar? 
   Het vloeipapier – gemstones is beschikbaar in het formaat 50 x 75 cm. Dit formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Geen enkel probleem! Vanaf 1.000 vellen kunnen wij ieder formaat voor u produceren. Vraag hier een offerte aan.