Vloeipapier - Wit - Wit

Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar vloeipapier. Dit papier is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en afwerkingen. Vloeipapier kan uw product een extra luxe gevoel meegeven en een mooi unboxing experience. Daarnaast beschermt het uw product ti… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
480
Prijs per omdoos
€ 19,20 (€ 0,040 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 18,24 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 17,28 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 16,32 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,07*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: VLP002
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Vloeipapier - Wit"

  Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar vloeipapier. Dit papier is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en afwerkingen. Vloeipapier kan uw product een extra luxe gevoel meegeven en een mooi unboxing experience. Daarnaast beschermt het uw product tijdens het transport. Wij kunnen vloeipapier al binnen 1-2 werkdagen leveren. U kunt dit papier geheel naar wens bedrukken, zowel in één kleur of met een CMYK afbeelding.

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte vloeipapier – wit 

  Neem eens een kijkje naar vloeipapier – wit. Dit is één van de vele kleuren vloeipapier welke wij op voorraad hebben. Vloeipapier is een luxe product welke uw product zal beschermen tijdens transport en van uw product een cadeautje zal maken. U kunt uw kleding, sierraden of bijvoorbeeld woonaccessoires inpakken in een mooie kleur vloeipapier. Dit geeft de klant tijdens het uitpakken een luxe gevoel en laat zien dat u het pakket met aandacht heeft ingepakt. Het papier is gemaakt van 22 grams vloeipapier welke naast wit, beschikbaar is in meerdere kleuren. Dit is een zachte papiersoort welke erg mooi te vouwen is. Het papier is te bedrukken in elke gewenste opdruk, zowel een all over kleur, een repeterend logo of een CMYK afbeelding. 
  Bekijk de FAQ over vloeipapier - wit voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.    

  Vloeipapier op maat?  

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan. 

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Vellen
  Materiaal
  Papier
  Materiaalkleur
  Wit
  Maatvoering
  Breedte x hoogte
  Formaat
  60 x 40 cm.
  75 x 50 cm.
  Ecologisch
  100% recyclebaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Van welk materiaal wordt vloeipapier – wit gemaakt? 
  Dit witte vloeipapier wordt gemaakt van 22 grams vloeipapier. Het papier voelt dun aan en maakt een knisperend geluid wanneer het beweegt. Het dunne papier is gemakkelijk in elke vorm te vouwen. Het vloeipapier wordt gekleurd in verschillende kleuren, wel meer dan 50 verschillende soorten! Dit papier is 100% recyclebaar.
  Kan ik mijn vloeipapier – wit ook ophalen? 
  U heeft de mogelijkheid om het vloeipapier bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij het vloeipapier voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
  Hoe wordt vloeipapier – wit bedrukt?
  Dit papier wordt afhankelijk van de gewenste bedrukking gedrukt in offset of flexodruk. Wij zullen aan de hand van uw ontwerp kiezen welke druktechniek het beste bij uw ontwerp past. Wij kunnen het papier bedrukken in één kleur tot een CMYK afbeelding, alles is mogelijk! Vraag een gratis visual aan bij een van onze collega’s zodat u kunt zien hoe uw logo eruit ziet op het vloeipapier.
  In welke formaten is vloeipapier – wit beschikbaar? 
  Het vloeipapier – wit is beschikbaar in twee verschillende formaten. Namelijk 40 x 60 cm. en 50 x 75 cm. De formaten wordt weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Geen enkel probleem! Vanaf 1.000 vellen kunnen wij ieder formaat voor u produceren. Vraag een offerte aan. 
  Hoe snel kan vloeipapier – wit geleverd worden? 
  Dit onbedrukte witte vloeipapier kan al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u het vloeipapier dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij het vloeipapier altijd snel kunnen leveren. Mocht u het papier willen bedrukken met uw eigen ontwerp, dan is de levertijd 5-6 weken tegen de scherpste prijs. Mocht u het sneller nodig hebben? Dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.
  Wat is de minimale oplage voor het bestellen van vloeipapier - wit? 
  De minimale oplage voor het bestellen van vloeipapier is 480 vellen. Het vloeipapier wordt verpakt in een transparante polybag welke is voorzien van een etiket met daarop het aantal. Dit vloeipapier is al binnen 1 tot 2 werkdagen leverbaar. Mocht u het papier willen voorzien van uw eigen ontwerp of logo, dan kan dit al vanaf 1.000 vellen. Dit kan in elke gewenste opdruk!
  Is vloeipapier – wit bestand tegen vocht of regen? 
  Vloeipapier is helaas niet bestand tegen regen of vocht. Het papier dient droog opgeslagen te worden zodat het netjes en vochtvrij blijft. Daarnaast zal dit papier in contact met water kapot gaan. Het gekleurde papier kan in contact met water afgeven.
  Waar wordt vloeipapier – wit voor gebruikt? 
  Vloeipapier wordt gebruikt om uw product in te pakken en extra luxe te geven. Wanneer u uw product aan de kassa of in een verzendverpakking verpakt met vloeipapier, geeft u de klant een mooie unboxing experience wat meewerkt aan de beleving van de klant. Door uw product met zorg in te pakken, verhoogt u de waarde van uw product. U kunt het vloeipapier dichtplakken met een mooie sticker met daarop uw logo om het helemaal af te maken. Naast dat het er netjes en verzorgt uitziet, beschermd vloeipapier uw product tijdens het verzenden en vult het loze ruimte in de verzenddoos op.
  Is vloeipapier – wit ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
  Vloeipapier is 100% recyclebaar. U kunt dit papier weggooien en de blauwe container. Dit papier kan opnieuw worden gebruikt voor gerecycled materiaal. Op deze manier geeft u het papier een tweede leven en verminderd u het gebruik van nieuw (virgin) materiaal.
  Kan ik vloeipapier – wit op maat laten maken? 
  Mocht u een afwijkend formaat vloeipapier nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. Dit kan zowel in een all over bedrukking in CMYK of in een enkele kleur. De minimale oplage voor vloeipapier op maat is 1.000 stuks.