Luxe plastic wijnflestassen - Semi-transparant

Bent u op zoek naar een luxe tas voor het verpakken van uw wijnflessen? Deze plastic wijnflestassen zijn erg sterk. De tassen zijn semi-transparant en gemaakt van sterk plastic, u kunt uw wijnfles door de tas heen zien. De plastic wijnflestassen zijn perfect geschikt als relatiegeschenk of om mee t… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 109,00 (€ 1,090 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 103,55 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 98,10 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 92,65 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 1,14*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQC025
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Luxe plastic wijnflestassen"

   Bent u op zoek naar een luxe tas voor het verpakken van uw wijnflessen? Deze plastic wijnflestassen zijn erg sterk. De tassen zijn semi-transparant en gemaakt van sterk plastic, u kunt uw wijnfles door de tas heen zien. De plastic wijnflestassen zijn perfect geschikt als relatiegeschenk of om mee te geven aan de kassa. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte luxe plastic wijnflestassen

   Neem eens een kijkje naar de luxe plastic wijnflestassen . Deze tassen hebben een chique en strak uiterlijk door het semi-transparante plastic materiaal. De plastic wijnflestassen zijn gemaakt van 180 micron PP wat de tassen erg sterk maakt. De tassen zijn voorzien van twee katoenen koorden welke gemakkelijk te dragen zijn. De bovenzijde van de tas is voorzien van een witte drukknoop. Deze tassen zijn goed in te zetten voor een attentie of bijvoorbeeld een relatiegeschenk. Deze tassen kunnen wij al binnen 1-2 werkdagen bij u leveren. 
   Bekijk de FAQ over luxe plastic wijnflestassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Luxe plastic wijnflestassen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Downloads

   Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Drukknoop
   Koorden
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Semi-transparant
   Maatvoering
   Breedte + diepte x hoogte
   Formaat
   12 + 10 x 36 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Waar moet ik op letten bij het bedrukken van luxe plastic wijnflestassen?
   Deze plastic tassen zijn goed te bedrukken aan de voor- en achterzijde. Dit kan in uw logo of gewenste opdruk in alle gewenste PANTONE® kleuren. Bent u benieuwd hoe uw bedrukking eruit ziet op deze tas?? Neem contact op met onze collega’s en vraag een gratis visual aan. Zeefdruk, download hier de aanleverspecificaties voor het bedrukken van luxe plastic wijnflestassen in zeefdruk. 
   Waar worden luxe plastic wijnflestassen voor gebruikt? 
   De plastic wijnflestassen worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van wijnflessen aan de kassa of als relatiegeschenk. De tassen zien er strak uit en kunnen prima worden gebruikt als cadeauverpakking. De luxe plastic tassen zijn voorzien van twee katoenen koorden en een plastic drukknoop.
   Wat is de minimale oplage om luxe plastic wijnflestassen te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van bedrukt een onbedrukte luxe plastic wijnflestassen is 100 stuks. Wij kunnen onbedrukte tassen al binnen 1-2 werkdagen leveren. De bedrukte tassen leveren wij binnen 10 werkdagen. Heeft u de tassen sneller nodig? Neem dan contact op met één van onze collega’s.
   In welke formaten zijn luxe plastic wijnflestassen beschikbaar? 
   De luxe plastic wijnflestassen zijn in één formaat verkrijgbaar, namelijk 12 + 10 x 36 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte + diepte x hoogte. Dit formaat is een ideaal formaat voor het verpakken van een fles wijn. Bent u op zoek naar een ander formaat, geen enkel probleem. Vraag dan hier een offerte aan. 
   Hoe snel kunnen luxe plastic wijnflestassen geleverd worden?
   De plastic wijnflestassen kunnen al binnen 1-2 werkdagen bij u geleverd worden. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw logo op de voor- en achterzijde in verschillende kleuren. Neem contact op met onze collega’s, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen informeren en adviseren.
   Kan ik luxe plastic wijnflestassen op maat laten maken? 
   Wij kunnen elk formaat luxe plastic tassen op maat produceren. Dit kan naast elk formaat in elke materiaalkleur, drukkleur en de gewenste afwerking. De minimale oplage voor een plastic tas op maat is 2.000 stuks.
   Zijn luxe plastic wijnflestassen bestand tegen vocht of regen? 
   Luxe plastic wijnflestassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het materiaal neemt geen water op en beschermt uw product tegen regenwater. De bovenzijde van de tas is af te sluiten met een drukknoop, zodat uw product droog blijft.
   Hoe worden luxe plastic wijnflestassen gedrukt?
   Luxe plastic wijnflestassen worden bedrukt door middel van zeefdruk. Dit is een druktechniek waarmee er volle kleuren kunnen worden gedrukt. Wij kunnen deze tassen zowel als de voor- en achterzijde bedrukken in één of meerdere kleuren. Dit is mogelijk in alle PANTONE® kleuren. Neem contact op met een van onze collega’s en vraag een gratis visual aan. Op deze manier kunt u goed zien hoe de tas eruit ziet met uw bedrukking.
   Van welk materiaal worden luxe plastic wijnflestassen gemaakt? 
   De luxe plastic wijnflestassen worden gemaakt van semi-transparant 180 mu. PP. Dit is een sterk materiaal en zal niet scheuren. De hengsels zijn gemaakt van wit katoen en de bovenzijde van de tas is voorzien van een witte plastic drukknoop.
   Zijn luxe plastic wijnflestassen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Kan ik mijn luxe plastic wijnflestassen ook ophalen?
   Het is mogelijk om uw luxe plastic tassen op te halen bij ons magazijn. Dit kan zowel voor de bedrukte als de onbedrukte tassen, verzenddozen als de geschenkverpakkingen. Zodra de plastic tassen zijn bedrukt krijgt u van ons een seintje dat ze klaar zijn voor afhaling.