Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting - Wit

Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen met een ECO uitstraling voor het verpakken van een fles wijn? Kijk dan eens naar onze luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting. Deze wijnflesdozen worden gemaakt van stropapier en zoals de benaming al zegt worden er geen nieuwe bomen gepakt voor deze p… Lees meer

Configureer uw product

Materiaalkleur
Formaat
3. Bedrukking
4. Aantal drukkleuren
5. Aantal omdozen
5. Aantal omdozen
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
25
Prijs per omdoos
€ 91,75 (€ 3,67 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 87,16 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 82,58 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 77,99 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
6. Levering
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 3,41*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: VPD082W
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting"

  Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen met een ECO uitstraling voor het verpakken van een fles wijn? Kijk dan eens naar onze luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting. Deze wijnflesdozen worden gemaakt van stropapier en zoals de benaming al zegt worden er geen nieuwe bomen gepakt voor deze productie. De dozen hebben een strostructuur in het papier, u ziet de strovezels terug aan de binnen- en buitenzijde van de magneetdozen. Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting kunnen zowel met als zonder bedrukking snel geleverd worden. 

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting 

  Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen met een ECO uitstraling voor het verpakken van een fles wijn? Bestel dan deze luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting. Deze wijnflesdozen zijn gemaakt van 65% stropapier en 35% papier pulp. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van dit papier. Er is een strovezel zichtbaar in het papier voor de ECO look van de wijnflesdozen. Deze mooie magneetdozen worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten door middel van 4 plakstrips. Bekijk het instructiefilmpje hoe u deze luxe geschenkdozen binnen enkele seconden in elkaar zet. U kunt deze bij gebruik gemakkelijk opzetten en snel gebruiken. Doordat de magneetdozen plat zijn op te bergen, nemen ze weinig ruimte in beslag! De klep is hersluitbaar door de handige magneetsluiting. Door deze sluitwijze zijn magneetdozen ook herbruikbaar en te gebruiken als mooie bewaardoos. 
  Bekijk de FAQ over luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

  Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting op maat? 

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag hier een offerte op maat of gratis visual aan. 

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Magneetsluiting
  Klep
  Materiaal
  Karton
  Materiaalkleur
  Wit
  Maatvoering
  Breedte x diepte x hoogte
  Formaat
  33 x 10 x 10 cm.
  Ecologisch
  100% recyclebaar
  Herbruikbaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Hoe kan ik luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting tegen de laagste prijs bestellen?
  De volgende factoren bepalen de stuksprijs van luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting: Bedrukking, aantal drukkleuren, oplage en levering. Zo zijn onbedrukte wijnflesdozen het voordeligst. Daarna volgt een enkelzijdige bedrukking op de klep in 1 kleur. Een hoge oplage is daarnaast voordeliger dan een kleine oplage. Heeft u de magneetdozen niet zo snel nodig? Kies in het bestelproces dan voor laagste prijs (10-12 weken). Op deze manier kunt u goedkoop en tegen de laagste prijs magneetdozen kopen. 
  Kunnen luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting gebruikt worden als luxe geschenkdozen?
  Magneetdozen zijn perfect te gebruiken als luxe geschenkdoos. Sterker nog, dit type doos worden hier bijna altijd voor gebruikt. Door uw fles wijn te verpakken in een magneetdoos ontvangt de klant een luxe pakket! 
  Zijn luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
  Luxe wijnflesdozen zijn gemaakt van stevig gerecycled karton. ZEROTREE® wijnflesdozen zijn verpakkingen die vaak als bewaardoos worden gebruikt of worden hergebruikt en dus een tweede leven krijgen. Deze wijnflesdozen zijn gemaakt van 65% stropapier en 35% gerecycled papierpulp. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze wijnflesdozen. In het papier is een strovezel verwerkt, zodat deze dozen een ecologische uitstraling hebben.  
  Waar moet ik op letten bij het bedrukken van luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting? 
  Zeefdruk, download hier de aanleverspecificaties voor het bedrukken van luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting in zeefdruk. Digitale print, download hier de aanleverspecificaties voor het bedrukken luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting in digitale print.
  Kan ik luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting op maat laten maken?  
  Oplage, formaat, bedrukking, levertijd of samenstelling niet mogelijk? Geen probleem, vraag hier een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanaf 500 stuks kunnen wij uw luxe wijnflesdozen al geheel custom made produceren.   
  Van welk materiaal worden luxe ZEROTREE® magneetdozen met magneetsluiting gemaakt?
  Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting worden gemaakt van sterk 1.200 grams gerecycled karton. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® dozen die wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze magneetdozen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze wijnflesdozen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.    
  Kunnen luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting ook van FSC® gecertificeerd papier worden gemaakt? 
  FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184). Hierdoor kunnen wij wijnflesdozen ook met FSC® certificaat leveren. Vraag hier een offerte aan. De ZEROTREE® dozen zijn gemaakt van 35% gerecycled papier en 65% stro papier, dit is een duurzame optie.  
  Waar kan ik mijn bedrukte luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting ophalen?