Kartonnen wijnflesdozen - Bordeauxrood

Bent u op zoek naar een verpakking voor uw flessen wijn? Kies dan voor de kartonnen wijnflesdozen. Deze kartonnen wijnflesdozen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en formaten en zijn direct vanuit voorraad te bestellen. De kartonnen wijnflesdozen zijn geschikt voor 1,2 of 3 flessen wijn.… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 88,00 (€ 0,880 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 83,60 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 79,20 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 74,80 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,96*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: VWL001
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Kartonnen wijnflesdozen "

  Bent u op zoek naar een verpakking voor uw flessen wijn? Kies dan voor de kartonnen wijnflesdozen. Deze kartonnen wijnflesdozen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en formaten en zijn direct vanuit voorraad te bestellen. De kartonnen wijnflesdozen zijn geschikt voor 1,2 of 3 flessen wijn. Deze wijnflesdozen worden afgesloten door middel van een klepsluiting aan de bovenzijde. Het karton is volledig recyclebaar en duurzaam in gebruik. Zowel met als zonder bedrukking kunnen de kartonnen wijnflesdozen snel worden geleverd. 

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte kartonnen wijnflesdozen 

  Bent u op zoek naar een sterke verpakking voor uw flessen wijn? Kies dan voor de kartonnen wijnflesdozen. Deze wijnflesdozen zijn leverbaar voor 1, 2 en 3 flessen wijn. Bij de versie voor 2 en 3 flessen wijn is een inlay voorzien als tussenscheiding tussen de flessen. Het materiaal van deze wijnflesdozen is gemaakt van bruin golfkarton en de buitenzijde is omplakt met papier wat in verschillende kleuren leverbaar is. Dit papier is afgewerkt met een glans laminaat voor een extra luxe uitstraling. De kartonnen wijnflesdozen worden afgesloten door middel van een klepsluiting aan de bovenzijde. De dozen worden plano geleverd waardoor deze weinig opslagruimte in beslag nemen en de autolock bodem zorgt dat u de wijnflesdozen gemakkelijk opzet. Door het sterke materiaal kunnen de kartonnen wijnflesdozen vaker worden hergebruikt en zijn om deze reden duurzaam te noemen. Daarnaast is het karton recyclebaar. Zowel met als zonder bedrukking kunnen de kartonnen wijnflesdozen snel worden geleverd. 
  Bekijk de FAQ over kartonnen wijnflesdozen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

  Kartonnen wijnflesdozen op maat? 

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Downloads

  Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

  Eigenschappen