Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting - Bruingrijs

Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen met een ECO uitstraling voor het verpakken van een fles wijn? Kijk dan eens naar onze luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting. Deze wijnflesdozen worden gemaakt van stropapier of gerecycled graspapapier en zoals de benaming al zegt worden er geen nieu… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
25
Prijs per omdoos
€ 88,50 (€ 3,540 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 84,08 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 79,65 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 75,22 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  328 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 3,32*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: VPD251W
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting"

   Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen met een ECO uitstraling voor het verpakken van een fles wijn? Kijk dan eens naar onze luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting. Deze wijnflesdozen worden gemaakt van stropapier of gerecycled graspapapier en zoals de benaming al zegt worden er geen nieuwe bomen gepakt voor deze productie. De dozen hebben een structuur in het papier, u ziet de vezels terug aan de binnen- en buitenzijde van de magneetdozen. Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting kunnen zowel met als zonder bedrukking snel geleverd worden. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting 

   Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen met een ECO uitstraling voor het verpakken van een fles wijn? Bestel dan deze luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting. Deze wijnflesdozen zijn gemaakt van stropapier of gerecycled graspapier. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van dit papier. Vezels in het papier zorgen voor een ECO look van de wijnflesdozen. Deze mooie magneetdozen worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten door middel van 4 plakstrips. Bekijk het instructiefilmpje hoe u deze luxe geschenkdozen binnen enkele seconden in elkaar zet. U kunt deze bij gebruik gemakkelijk opzetten en snel gebruiken. Doordat de magneetdozen plat zijn op te bergen, nemen ze weinig ruimte in beslag! De klep is hersluitbaar door de handige magneetsluiting. Door deze sluitwijze zijn magneetdozen ook herbruikbaar en te gebruiken als mooie bewaardoos. 
   Bekijk de FAQ over luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Downloads

   Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Magneetsluiting
   Klep
   Bedrukbaar
   1 - 4 PMS kleuren
   Full colour / CMYK
   Materiaal
   Karton
   Materiaalkleur
   Wit
   Bruingrijs
   Maatvoering
   Breedte x diepte x hoogte
   Formaat
   33 x 10 x 10 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Hoe kan ik luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting tegen de laagste prijs bestellen?
   De volgende factoren bepalen de stuksprijs van luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting: Bedrukking, aantal drukkleuren, oplage en levering. Zo zijn onbedrukte wijnflesdozen het voordeligst. Daarna volgt een enkelzijdige bedrukking op de klep in 1 kleur. Een hoge oplage is daarnaast voordeliger dan een kleine oplage. Heeft u de magneetdozen niet zo snel nodig? Kies in het bestelproces dan voor laagste prijs (10-12 weken). Op deze manier kunt u goedkoop en tegen de laagste prijs magneetdozen kopen. 
   Kunnen luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting gebruikt worden als luxe geschenkdozen?
   Magneetdozen zijn perfect te gebruiken als luxe geschenkdoos. Sterker nog, dit type doos worden hier bijna altijd voor gebruikt. Door uw fles wijn te verpakken in een magneetdoos ontvangt de klant een luxe pakket! 
   Zijn luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Luxe wijnflesdozen zijn gemaakt van stevig gerecycled karton. ZEROTREE® wijnflesdozen zijn verpakkingen die vaak als bewaardoos worden gebruikt of worden hergebruikt en dus een tweede leven krijgen. Deze wijnflesdozen zijn gemaakt van 65% stropapier en 35% gerecycled papierpulp. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze wijnflesdozen. In het papier is een strovezel verwerkt, zodat deze dozen een ecologische uitstraling hebben.  
   Kan ik luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting op maat laten maken?  
   Oplage, formaat, bedrukking, levertijd of samenstelling niet mogelijk? Geen probleem, vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanaf 500 stuks kunnen wij uw luxe wijnflesdozen al geheel custom made produceren.
   Van welk materiaal worden luxe ZEROTREE® magneetdozen met magneetsluiting gemaakt?
   Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting worden gemaakt van sterk 1.200 grams gerecycled karton. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® dozen die wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze magneetdozen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze wijnflesdozen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.    
   Kunnen luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting ook van FSC® gecertificeerd papier worden gemaakt? 
   FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184). Hierdoor kunnen wij wijnflesdozen ook met FSC® certificaat leveren. Vraag hier een offerte aan. De ZEROTREE® dozen zijn gemaakt van 35% gerecycled papier en 65% stro papier, dit is een duurzame optie.  
   Waar kan ik mijn bedrukte luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting ophalen?
   Bedrukte luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting kunt u ook bij ons op locatie ophalen. Ons adres is: Nobelstraat 35, 3846 CE in Harderwijk. Wij zijn dagelijks geopend tussen 08:00 uur en 17.30 uur. Heeft u geen ophaalbericht ontvangen? Neem dan vooraf even contact met ons op over de status van uw bestelling. Wijnflesdozen zonder bedrukking kunnen wij tevens dezelfde dag voor u klaarzetten. Deze luxe wijnflesdozen leveren wij uit onze eigen voorraad.   
   Hoe worden luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting gedrukt?
   Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting worden gedrukt in zeefdruk of digitale print. Wij kiezen de beste en voordeligste druktechniek passend bij uw wensen. Nadat u uw wensen heeft opgegeven verschijnt in de samenvatting van het bestelmenu de gekozen druktechniek. 
   Waar worden luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting voor gebruikt?  
   Deze luxe wijnflesdozen worden voor voornamelijk gebruikt voor het presenteren van (luxe) flessen wijn. Deze magneetdoos is echt een luxe giftbox.
   Zijn luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting bestand tegen vocht of regen?  
   Deze luxe wijnflesdozen zijn omplakt met stropapier aan de binnen- en buitenzijde. Deze dozen zijn omwille van de ECO look niet voorzien van een plastic laag, welke eventueel water zou tegenhouden. Wanneer een regendruppel op deze doos valt zal dit zichtbaar zijn, wij raden u aan om deze dozen op een droge plek te gebruiken en te bewaren.  
   Waarom worden de luxe ZEROTREE® magneetdozen plat aangeleverd en hoe zet ik de magneetdozen in elkaar? 
   Deze luxe wijnflesdozen worden plano geleverd. Dat houdt in dat de dozen plat in een doos worden vervoerd. Dit bespaart enorm veel opslagruimte. De dozen zijn op eenvoudige wijze op te zetten door middel van 4 handige plakstrips. De klep sluit de doos af met behulp van magneten. Bekijk via dit filmpje hoe u de luxe ZEROTREE® wijnflesdoos in elkaar zet.  
   In welke formaten zijn luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting beschikbaar? 
   Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting zijn vanuit voorraad leverbaar in het volgende formaat*: 33 x 10 x 10 cm.* *De opgegeven formaten zijn de interne afmetingen wanneer de wijnflesdozen in elkaar gevouwen zijn. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Hoe snel kunnen luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting geleverd worden?  
   Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting kunnen zowel met als zonder bedrukking binnen 1-3 werkdagen geleverd worden. Same Day Delivery is eveneens mogelijk in overleg. Handig voor als u met spoed wijnflesdozen nodig heeft voor het inpakken van bijvoorbeeld een geschenk of als u net erachter komt dat u zonder geschenkverpakkingen zit. De stuksprijs wordt voordeliger als u kiest voor een standaard levering of laagste prijs levering.
   Wat is de minimale oplage om luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting te bestellen? 
   Luxe ZEROTREE® wijnflesdozen met magneetsluiting worden onbedrukt per omdoos verkocht. In een omdoos zitten 25 wijnflesdozen. Bedrukt zijn wijnflesdozen vanaf 50 stuks leverbaar.