Puntzakjes/Frietzakjes - Enjoy - Wit

25% SALE!
Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar onze puntzakjes/frietzakjes met opdruk Enjoy. Deze papieren zakjes zijn ideaal voor het verpakken van patat of een snack. Deze zakjes zijn beschikbaar in twee verschillende formaten. Wij kunnen deze puntzakjes/frie… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
2500
Prijs per omdoos
€ 75,00 / € 50,00 (€ 0,020 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  334 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,16*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: SN0011
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Puntzakjes/Frietzakjes - Enjoy"

   Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar onze puntzakjes/frietzakjes met opdruk Enjoy. Deze papieren zakjes zijn ideaal voor het verpakken van patat of een snack. Deze zakjes zijn beschikbaar in twee verschillende formaten. Wij kunnen deze puntzakjes/frietzakjes al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte puntzakjes/frietzakjes – Enjoy 

   Neem eens een kijkje naar onze puntzakjes/frietzakjes met bedrukking Enjoy. Deze zakjes zijn voorzien van een vrolijke en frisse opdruk. In deze zakjes kunt u friet of een snack meegeven aan uw klanten. Deze zakjes zijn beschikbaar in twee verschillende formaten en zijn erg sterk. Wij kunnen deze puntzakjes/frietzakjes al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren. 
   Bekijk de FAQ over puntzakjes/frietzakjes - Enjoy voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Puntzakjes/frietzakjes - Enjoy op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Vetvrij
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x lengte
   Formaat
   17 cm.
   19 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn puntzakjes/frietzakjes – Enjoy bestand tegen vocht of regen? 
   Deze puntzakjes/frietzakjes zijn voorzien van een vetvrije coating aan één zijde. Dit papier houdt vet, vocht en bijvoorbeeld regen tegen. Op deze manier kunt u uw voedsel beschermen en houdt u het product netjes.
   Kan ik puntzakjes/frietzakjes - Enjoy op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat puntzakjes/frietzakjes nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen veel verschillende formaten voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp.
   In welke formaten zijn de puntzakjes/frietzakjes – Enjoy beschikbaar? 
   Deze puntzakjes/frietzakjes zijn beschikbaar in twee verschillende formaten. Dit zijn formaten K17 en K19. Wilt u een afwijkend formaat? Geen enkel probleem! Wij kunnen veel standaardformaten leveren en produceren. Vraag een offerte aan.
   Hoe snel kunnen puntzakjes/frietzakjes - Enjoy geleverd worden? 
   Deze puntzakjes/frietzakjes kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de puntzakjes/frietzakjes dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de zakjes altijd snel kunnen leveren. Mocht u de puntzakjes/frietzakjes willen bedrukken met uw eigen ontwerp, dan is de levertijd 6-8 weken tegen de scherpste prijs. Mocht u het sneller nodig hebben? Dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.
   Zijn puntzakjes/frietzakjes ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Puntzakjes/frietzakjes zijn recyclebaar. U kunt dit papier wanneer het schoon is weggooien en de blauwe container. Dit papier kan opnieuw worden gebruikt voor gerecycled materiaal. Op deze manier geeft u het papier een tweede leven en verminderd u het gebruik van nieuw (virgin) materiaal.
   Wat is de minimale oplage voor het bestellen van puntzakjes/frietzakjes - Enjoy? 
   De minimale oplage voor het bestellen van puntzakjes/frietzakjes is 2.500 stuks. Dit betreft één volle omdoos. Deze zakjes kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afleveren.
   Kan ik mijn puntzakjes/frietzakjes - Enjoy ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de puntzakjes/frietzakjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de zakjes voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Van welk materiaal worden puntzakjes/frietzakjes – Enjoy gemaakt? 
   Deze puntzakjes/frietzakjes worden gemaakt van 45 grams wit ersatz papier. Dit is een papier met een coating aan één zijde, welke zorgt dat het vet en vocht worden tegengehouden. De zakjes zijn bedrukt met een Enjoy logo in een groene kleur. Een fris ontwerp!
   Waar worden puntzakjes/frietzakjes - Enjoy voor gebruikt? 
   Deze zakjes worden voornamelijk gebruikt in de take-away of voedsel branche. Denk bijvoorbeeld aan het meegeven van een frietje of een snack. U kunt deze zakjes terugvinden in de snackbar of bijvoorbeeld op de markt voor een zakje Churros. Het beschermd uw handen en kleding tijdens het eten van uw product.