09-12-2023

Klaar voor het nieuwe beursseizoen

 
We starten het jaar weer met een goedgevulde beursagenda. Hieronder vindt u een overzicht van de beurzen waaraan we deelnemen. We presenteren tijdens deze dagen weer ons productaanbod en nieuwe items en hopen weer mooie connecties te mogen maken met toekomstige klanten.

PSI Messe – Düsseldorf, Duitsland
9 - 11 januari – Stand 9C69

PSI is meer dan alleen een vakbeurs. Het is de plek waar de internationale promotionele productenbranche samenkomt, kennis uitwisselt en inspiratie opdoet.

Op PSI 2024 ontdekt u een grote verscheidenheid aan promotionele producten. Ontmoet u distributeurs veredelingsbedrijven, fabrikanten en importeurs van promotionele producten. Deze vakbeurs is enkel te bezoeken als u werkzaam bent in de promotionele sector. Kaarten zijn op aanvraag beschikbaar.

Salon CTCO – Lyon, Frankrijk
6 - 8 februari – Stand 2G13b

De CTCO is een 3-daagse vakbeurs voor de promotionele branche. De beurs brengt alle nieuwe producten en trends samen. Het is het enige Franse evenement in deze sector dat aan het begin van het jaar plaatsvindt. CTCO is exclusief voor wederverkopers en distributeurs van promotionele producten en voor professionals op het gebied van printen en bedrukken (lees de deelnamevoorwaarden). Ruim 300 exposanten, waaronder marktleiders, verwelkomen u op 6, 7 en 8 februari 2024!

GéPéBé – Rosmalen, Nederland
27 – 29 februari – Stand G10

De GéPéBé is dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non-food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten.

Op de “GéPéBé” kunnen de samenstellers van kerstpakketten inspiratie opdoen uit de variëteit van de aangeboden assortimenten en hun collectie voor het komend kerstseizoen selecteren. De coöperatieve vereniging ‘WGDP’ is de verantwoordelijke organisator van de geschenkpakkettenbeurs “GéPéBé” die jaarlijks in het voorjaar in het Autotron Rosmalen wordt gehouden. Dit gezamenlijke initiatief is al meer dan 35 jaar een succes, mede door de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván kerstpakketten met elkaar omgaan.

FF-PACKAGING staat dit jaar voor het eerst op de GéPéBé. We kijken uit naar een goede en leuke beurs waar we ons kerstaanbod op een mooie wijze kunnen presenteren.

Myvendo Fair – Odense, Denemarken
6 - 7 maart – Stand 3401

Myvendo Fair is de grootste vakbeurs van Scandinavië voor promotieproducten en reclame. We nemen ook voor het eerst deel aan deze beurs.

De exposanten zijn fabrikanten, groothandels en agentschappen uit Europa binnen: Relatiegeschenken, Promotieproducten, Sign, Textieldruk en -borduurwerk, maar ook Promotietextiel en Bedrijfskleding.

De bezoekers op de beurs zijn dealers en distributeurs uit Scandinavië van Promotionele producten, Bedrijfskleding, Reclame- en Evenementenbureaus alsmede Borduur- en Textieldrukkers en Sign bedrijven.

De Leveranciersdagen – Houten, Nederland
4 – 5 september – Stand 217

De grootste najaarsbeurs binnen de promotionele industrie. Het is een jaarlijks evenement voor iedereen die in de promotionele productenbranche werkt. Tijdens deze twee dagen presenteren 200 suppliers en fabrikanten uit twaalf landen hun nieuwste aanbod.

Niet alleen de grote bekende namen zijn aanwezig op dit evenement, maar ook generalisten en specialisten die u nog niet kent.

Bezoekers van De Leveranciersdagen zijn directieleden en medewerkers van bedrijven die promotionele producten en diensten leveren aan eindgebruikers. Eindgebruikers worden niet toegelaten tot de beursvloer.