01-10-2023

Officiële opening van ons nieuwe pand!

Afgelopen weekend werd ons nieuwe pand officieel geopend! Een moment waar we lang naar hebben uitgekeken. Het openingsfeest hadden we verdeeld over twee dagen zodat we alle genodigden goed de aandacht konden geven. 


Relatiedag
We trapten het feestje af op vrijdag 29 september voor onze relaties. Zij werden welkom geheten in onze leuk ingerichte feesttent. De hele middag werden er rondleidingen gegeven, kon er worden bijgepraat en werd er ook gedacht aan de innerlijke mens. Er werd o.a. paling en zalm gerookt, er was een hippe viskar en er werden heerlijke belegde broodjes verzorgd. Wat een enthousiaste reacties hebben wij mogen ontvangen! Na afloop kreeg iedereen een leuke goodiebag mee. 


Familiedag
Op zaterdag deden we het feestje nog eens dik over. Een groot feest voor het personeel, partners, kinderen en overige familieleden. Iedereen kreeg de mogelijkheid om het bedrijf te bewonderen. Voor de kinderen was er een groot springkussen, popcorn machine, knutseltafels en waren er Oud Hollandse spelletjes. Ook deze dag was goed verzorgd met hapjes en drankjes. Met het doorknippen van het oranje lint door directeur Aart Foppen is onder knallende confetti samen met alle kinderen het pand officieel geopend. Dit leverde leuke beelden op. Een uniek moment om op terug te kunnen kijken.

Aankleding
Voor de aankleding en verzorging van deze feestelijke dagen is gekozen voor lokale ondernemers. Van het opzetten van de feesttent tot de bloemen, ballonnen en de catering. De muzikale aankleding werd verzorgd door niemand minder dan de Aalzangers uit Harderwijk. De avond werd spetterend afgesloten door DJ Orlando.


Bedankt!
Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar komst. Ook de vele bloemen, chocolade, kaarten en andere geschenken worden ontzettend gewaardeerd.

In het bijzonder bedanken we John Kok voor het meedenken en aankleden van de feesttent en onze buren AWL voor de geboden parkeerruimte en het terrein waar we het feest hebben kunnen houden.

Wij kijken terug op twee zeer geslaagde dagen en zijn erg trots op het resultaat dat we met z’n allen hebben neergezet.