05-10-2023

Showroom-FF-Header

Ontdek het verpakkingsaanbod in onze nieuwe showroom

Soms kan het lastig zijn om online tot een keuze te komen of om verpakkingen goed te vergelijken of te beoordelen. Een bezoek aan onze showroom biedt hiervoor de ideale uitkomst. Door onze centrale ligging (in Harderwijk) zijn wij goed te bereiken. U parkeert rechtstreeks voor de ingang en onder het genot van een verse kop koffie trekken we letterlijk alles uit de kast om tot de juiste verpakking voor uw onderneming te komen. Loop gerust bij ons binnen zonder afspraak.
 
Onze showroom
In ons nieuwe kantoor hebben wij een compleet nieuwe showroom gerealiseerd. U vindt hier ons volledige aanbod aan tassenluxe dozengeschenkverpakkingen en verzendverpakkingen. Ook voor aanverwante artikelen zoals lintetiketten en inpakpapier kunt u bij ons terecht. Door middel van persoonlijk advies krijgt u een unieke ervaring die u op dit gebied niet wilt missen. Daarnaast kunt u gratis samples mee naar huis nemen.

Inspirerende verpakkingsconcepten
We hebben voor meerdere bekende merken prachtige verpakkingsconcepten ontwikkeld. Deze concepten bieden een goed beeld van wat er mogelijk is en wat op dit moment de trend is. Laat u inspireren!

Themaverpakkingen
Elk seizoen passen wij onze showroom aan naar een opkomend thema zoals Kerst, Valentijn en Moederdag. Het is daarom goed om onze showroom door het jaar heen te bezoeken voor de laatste verpakkingstrends.

Advies op maat
Bent u op zoek naar één of meerdere verpakkingen met een eigen ontwerp of logo? Dan is het verstandig om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen wij u goed voorbereid de mogelijkheden tonen. Onze spreekkamers zijn daarnaast speciaal ingericht op productcategorie. Zo hebben we ‘The world of bags’ waarin wij alle mogelijkheden van onze tassen presenteren.

De 5 voordelen van het bezoeken van onze showroom

 1. Inspiratie en nieuwe ideeën
  Onze showroom biedt een overvloed aan inspiratie en creativiteit voor ontwerpers, marketeers en ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën voor verpakkingsontwerpen. Het zien van onze uitgebreide showroom kan de creativiteit stimuleren en nieuwe perspectieven bieden.
 2. Tastbare ervaring
  U kunt verpakkingen vasthouden, voelen en bekijken wat een positievere werking heeft dan enkel een afbeelding op de website. Het stelt u in staat om de textuur, stevigheid en functionaliteit van de verschillende verpakkingsmaterialen te beoordelen.
 3. Betere productkeuze
  Door het zien van de verschillende verpakkingsoplossingen, kunt u samen met ons beter beslissen en begrijpen welke producten geschikt zijn voor uw behoeften.
 4. Milieubewustzijn
  Duurzaamheid staat bij FF-PACKAGING hoog in het vaandel. Wij promoten daarom onze milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen en voeren keurmerken FSC®, Fairtrade®, GOTS® en ZEROTREE®. In onze showroom worden deze duurzame opties benadrukt, zodat u bewust wordt van de milieuvriendelijke mogelijkheden.
 5. Persoonlijk advies
  In onze showroom krijgt u direct contact met één van onze experts die al uw vragen kan beantwoorden, advies kan geven en kan helpen bij het maken van beslissende keuzes.
Plan uw bezoek
Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze nieuwe showroom. Voor vrijblijvend advies kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: +31 (0)341 430 413 of een mail sturen naar [email protected]