Etiketten - Van Sint & Piet - Zwart

Bent u op zoek naar een manier om uw product sierlijk te verpakken? Kijk dan eens naar onze thema etiketten. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalkleuren, opdrukken en formaten. Een mooi etiket maakt van uw product een waar cadeautje. Wij kunnen de thema etiketten al binnen 1-2… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1000
Prijs per omdoos
€ 40,00 (€ 0,040 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 38,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 36,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 34,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,19*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: ETK019
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Etiketten - Van Sint & Piet"

  Bent u op zoek naar een manier om uw product sierlijk te verpakken? Kijk dan eens naar onze thema etiketten. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalkleuren, opdrukken en formaten. Een mooi etiket maakt van uw product een waar cadeautje. Wij kunnen de thema etiketten al binnen 1-2 werkdagen in verschillende dessin leveren. De etiketten ‘’Van Sint & Piet’’ zijn perfect voor het verpakken van een sinterklaascadeau. 

  Bestel uw bedrukte thema etiketten – Van sint & Piet - Zwart 

  Neem eens een kijkje bij onze thema etiketten. Wij hebben verschillende etiketten voor u op voorraad. Deze mooie etiketten maken van uw product een echt cadeautje. Dit geeft de klant tijdens het uitpakken een luxe gevoel en laat zien dat u het pakket met aandacht heeft ingepakt. De etiketten zijn beschikbaar in veel verschillende formaten, kleuren en opdrukken. De etiketten kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u kunnen leveren. De etiketten ‘’Van Sint & Piet’’ zijn perfect voor het verpakken van een sinterklaascadeau. Het materiaal is daarnaast 100% recyclebaar.
  Bekijk de FAQ over thema etiketten voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.   

  Thema etiketten op maat? 

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Rol
  Materiaal
  Papier
  Materiaalkleur
  Zwart
  Maatvoering
  Breedte x hoogte
  Formaat
  45 x 45 mm.
  Ecologisch
  100% recyclebaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Waar worden thema etiketten - Van Sint & Piet - Zwart voor gebruikt?  
  Deze mooie etiketten worden gebruikt om uw product in te pakken en er een feestelijk sinterklaas cadeautje van de maken. Wanneer u uw product aan de kassa in pakt met een mooi etiket, werkt dit mee aan de beleving van de klant. Door uw product met zorg in te pakken, verhoogt u de waarde van uw product en maakt u van uw product een leuk cadeau om te geven.  
  Van welk materiaal worden thema etiketten – Van Sint & Piet - Zwart gemaakt?  
  De etiketten worden gemaakt van zelfklevend papier. Bent u op zoek naar een specifieke opdruk of kleur? Neem dan contact op met een van onze collega’s om te mogelijkheden te bekijken. Alle etiketten worden verpakt in een dispenser doosje, zodat u de etiketten gemakkelijk van de rol kunt halen.  
  Hoe snel kunnen thema etiketten - Van Sint & Piet - Zwart geleverd worden?  
  De thema etiketten kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de rollen met etiketten dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de versiering altijd snel kunnen leveren.  
  In welke formaten zijn thema etiketten - Van Sint & Piet - Zwart beschikbaar?
  De etiketten ‘’Prettige feestdagen’’ zijn leverbaar in een vierkant formaat van 45 x 45 mm. Mocht u een specifieke wens hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij kunnen elk design speciaal voor u maken.  
  Kan ik mijn thema etiketten - Van Sint & Piet - Zwart ook ophalen?  
  U heeft de mogelijkheid om de etiketten bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de etiketten voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.