Hangtags met koordje - Wit

Bent u op zoek naar een manier om uw product sierlijk te verpakken? Kijk dan eens naar onze hangtags met koordje. Een mooi label maakt van uw product een waar cadeautje. U kunt hierop een leuke boodschap schrijven voor diegene aan wie het cadeautje voor is bedoelt. Wij kunnen de hangtags met koordj… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
96
Prijs per omdoos
€ 25,92 (€ 0,270 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 24,62 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 23,33 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 22,03 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  335 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,43*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: TAG025
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Hangtags met koordje"

   Bent u op zoek naar een manier om uw product sierlijk te verpakken? Kijk dan eens naar onze hangtags met koordje. Een mooi label maakt van uw product een waar cadeautje. U kunt hierop een leuke boodschap schrijven voor diegene aan wie het cadeautje voor is bedoelt. Wij kunnen de hangtags met koordje al binnen 1-3 werkdagen leveren.

   Bestel uw hangtags met koordje 

   Neem eens een kijkje naar onze hangtags met koordje. Deze mooie hangtags maken van uw product een echt cadeautje. Dit geeft de klant tijdens het uitpakken een luxe gevoel en laat zien dat u het pakket met aandacht heeft ingepakt. De labels zijn beschikbaar in veel verschillende formaten en kleuren. De hantagss kunnen wij al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u kunnen leveren.  

   Hangtags met koordje op maat?  

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Boorgat
   Hangtag
   Koordje
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   4 x 8 cm.
   Ecologisch
   Duurzaam
   Gerecycled

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Kan ik mijn hangtags met koordje ook ophalen?  
   U heeft de mogelijkheid om de labels bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de etiketten voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Waar worden hangtags met koordje voor gebruikt?  
   Deze mooie hangtags worden gebruikt om uw product in te pakken en er een feestelijk cadeautje van de maken. Wanneer u uw product aan de kassa in pakt met een mooi label, werkt dit mee aan de beleving van de klant. Door uw product met zorg in te pakken, verhoogt u de waarde van uw product en maakt u van uw product een leuk cadeau om te geven. U kunt het label voorzien van een leuke tekst, of dit overlaten aan uw klant.
   Van welk materiaal worden hangtags met koordje gemaakt?  
   De labels worden gemaakt van 320 grams bruin kraft papier. De hangtags zijn beschikbaar in wit of bruin papier. De labels zijn beschikbaar met wit koordje. Bent u op zoek naar een specifieke opdruk of kleur? Neem dan contact op met een van onze collega’s om te mogelijkheden te bekijken. De labels met koord worden per 20 stuks verpakt in een doosje.
   In welke formaten zijn hangtags met koordje beschikbaar?  
   De hangtags met koordje zijn beschikbaar in het formaat 8 x 4 cm. Wij hebben ook hangtags voor u op voorraad in een groter of kleiner formaat, deze zijn beschikbaar zonder lintje. Mocht u een specifieke wens hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij kunnen elk design speciaal voor u maken.
   Hoe snel kunnen hangtags met koordje geleverd worden?  
   De hangtags met koordje kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de labels met koord dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de versiering altijd snel kunnen leveren.