Luxe ZEROTREE® cateringdozen - Wit

Bent u op zoek naar een luxe cateringdoos waarin u uw producten kunt presenteren en leveren? Kijk dan eens naar onze luxe ZEROTREE® cateringdozen. Deze dozen worden gemaakt van stropapier en zoals de benaming al zegt worden er geen nieuwe bomen gepakt voor deze productie. De dozen hebben een strost… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
25
Prijs per omdoos
€ 49,50 (€ 1,980 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 47,02 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 44,55 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 42,07 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 2,03*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: VPD081F
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Luxe ZEROTREE® cateringdozen"

   Bent u op zoek naar een luxe cateringdoos waarin u uw producten kunt presenteren en leveren? Kijk dan eens naar onze luxe ZEROTREE® cateringdozen. Deze dozen worden gemaakt van stropapier en zoals de benaming al zegt worden er geen nieuwe bomen gepakt voor deze productie. De dozen hebben een strostructuur in het papier, u ziet de strovezels terug aan de binnen- en buitenzijde van de cateringdozen. Deze dozen zijn vanuit voorraad leverbaar en in verschillende standaardformaten te bestellen. Deze geschenkdozen kunnen zowel met als zonder bedrukking snel geleverd worden. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte luxe ZEROTREE® cateringdozen 

   Bent u op zoek naar luxe cateringdozen om uw producten in te presenteren? Bestel dan onze luxe ZEROTREE® cateringdozen. Deze dozen zijn gemaakt van 65% stropapier en 35% papier pulp. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van dit papier. Er is een strovezel zichtbaar in het papier voor de ECO look van de cateringdozen. Deze mooie cateringdozen worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten door middel van 4 plakstrips. Bekijk het instructiefilmpje hoe u deze luxe cateringdozen binnen enkele seconden in elkaar zet. U kunt deze bij gebruik gemakkelijk opzetten en snel gebruiken. Doordat de cateringdozen plat zijn op te bergen, nemen ze weinig ruimte in beslag! De klep is hersluitbaar door de handige magneetsluiting. 
   Bekijk de FAQ over luxe ZEROTREE® cateringdozen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Luxe ZEROTREE® cateringdozen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag hier een offerte op maat of gratis visual aan.

   Downloads

   Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Magneetsluiting
   Klep
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x diepte x hoogte
   Formaat
   14 x 14,5 x 5,7 cm.
   22 x 16,5 x 3 cm.
   23 x 23 x 11 cm.
   33 x 10 x 10 cm.
   35 x 25 x 10 cm.
   42,5 x 33,3 x 9,7 cm.
   Ecologisch
   Duurzaam
   Gerecycled

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Waarom worden de luxe ZEROTREE® cateringdozen plat aangeleverd en hoe zet ik de cateringdozen in elkaar?
   Deze luxe cateringdozen worden plano geleverd. Dat houdt in dat de dozen plat in een doos worden vervoerd. Dit bespaart enorm veel opslagruimte. De dozen zijn op eenvoudige wijze op te zetten door middel van 4 handige plakstrips. De klep sluit de doos af met behulp van magneten. Bekijk via dit filmpje hoe u de ZEROTREE® cateringdoos in elkaar zet.
   Hoe kan ik luxe ZEROTREE® cateringdozen tegen de laagste prijs bestellen?
   De volgende factoren bepalen de stuksprijs van ZEROTREE® cateringdozen: Bedrukking, formaat, materiaal, aantal drukkleuren, oplage en levering. Zo zijn onbedrukte cateringdozen het voordeligst. Daarna volgt een enkelzijdige bedrukking op de klep in 1 kleur. Een hoge oplage is daarnaast voordeliger dan een kleine oplage. Heeft u de cateringdozen niet zo snel nodig? Kies in het bestelproces dan voor laagste prijs (10-12 weken). Op deze manier kunt u goedkoop en tegen de laagste prijs cateringdozen kopen.
   Waar worden luxe ZEROTREE® cateringdozen voor gebruikt?
   Deze luxe cateringdozen worden voor voornamelijk gebruikt als verpakking voor een borrelbox, een verassingsmenu of in de catering. U kunt deze borrelboxen bijvoorbeeld ook gebruiken om voedselpakketten in uit te delen op kantoor of school. Deze dozen worden voornamelijk gebruikt voor luxe pakketten of cadeauverpakkingen.
   Kunnen cateringdozen ook van FSC® gecertificeerd papier worden gemaakt?
   FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184). Hierdoor kunnen wij cateringdozen ook met FSC® certificaat leveren. Vraag hier een offerte aan. De ZEROTREE® dozen zijn gemaakt van 35% gerecycled papier en 65% stro papier, dit is een duurzame optie.
   Hoe worden luxe ZEROTREE® cateringdozen gedrukt?
   Luxe ZEROTREE® cateringdozen worden gedrukt in zeefdruk, digitale druk of offsetdruk. Wij kiezen de beste en voordeligste druktechniek passend bij uw wensen. Nadat u uw wensen heeft opgegeven verschijnt in de samenvatting van het bestelmenu de gekozen druktechniek.
   In welke formaten zijn luxe ZEROTREE® cateringdozen beschikbaar?
   Luxe ZEROTREE® cateringdozen zijn vanuit voorraad leverbaar in de volgende formaten*: 14 x 14,5 x 5,7 cm. (Vierkant small, breedte x diepte x hoogte), 23 x 23 x 11 cm. (Vierkant large, breedte x diepte x hoogte), 33 x 10 x 10 cm. (Wijnfles, breedte x diepte x hoogte), 22 x 16,5 x 3 cm. (A5, breedte x diepte x hoogte), 35 x 25 x 10 cm. (A4, breedte x diepte x hoogte), 42,5 x 33,3 x 9,7 cm. (A3, breedte x diepte x hoogte) *De opgegeven formaten zijn de interne afmetingen wanneer de cateringdozen in elkaar gevouwen zijn. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan.
   Kan ik luxe ZEROTREE® cateringdozen op maat laten maken?
   Oplage, formaat, bedrukking, levertijd of samenstelling niet mogelijk? Geen probleem, vraag hier een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanaf 500 stuks kunnen wij uw luxe cateringdozen al geheel custom made produceren.
   Zijn luxe ZEROTREE® cateringdozen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Luxe cateringdozen zijn gemaakt van stevig gerecycled karton. Luxe ZEROTREE® cateringdozen zijn verpakkingen die vaak als bewaardoos worden gebruikt of worden hergebruikt en dus een tweede leven krijgen. Deze cateringdozen zijn gemaakt van 65% stropapier en 35% gerecycled papierpulp. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze magneetdozen. In het papier is een strovezel verwerkt, zodat deze dozen naast ecologisch zijn ook een ECO uitstraling hebben.
   Bent u op zoek naar luxe cateringdozen om uw producten in te presenteren? Bestel dan onze luxe ZEROTREE® cateringdozen. Deze dozen zijn gemaakt van 65% stropapier en 35% papier pulp. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van dit papier. Er is een strovezel zichtbaar in het papier voor de ECO look van de cateringdozen. Deze mooie cateringdozen worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten door middel van 4 plakstrips. Bekijk het instructiefilmpje hoe u deze luxe cateringdozen binnen enkele seconden in elkaar zet. U kunt deze bij gebruik gemakkelijk opzetten en snel gebruiken. Doordat de cateringdozen plat zijn op te bergen, nemen ze weinig ruimte in beslag! De klep is hersluitbaar door de handige magneetsluiting. Bekijk de FAQ over luxe ZEROTREE® cateringdozen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. Luxe ZEROTREE® cateringdozen op maat? Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag hier een offerte op maat of gratis visual aan.
   Luxe ZEROTREE® cateringdozen kunnen zowel met als zonder bedrukking binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Same Day Delivery is eveneens mogelijk in overleg. Handig voor als u met spoed luxe cateringdozen nodig heeft. De stuksprijs wordt voordeliger als u kiest voor een standaard levering of laagste prijs levering.
   Zijn luxe ZEROTREE® cateringdozen bestand tegen vocht of regen?
   Deze cateringdozen zijn omplakt stropapier aan de binnen- en buitenzijde. Deze dozen zijn omwille van de ECO look niet voorzien van een plastic laag, welke eventueel water zou tegenhouden. Wanneer een regendruppel op deze doos valt zal dit zichtbaar zijn, wij raden u aan om deze dozen op een droge plek te gebruiken en te bewaren.
   Wat is de minimale oplage om luxe ZEROTREE® cateringdozen te bestellen?
   Luxe cateringdozen worden onbedrukt per omdoos verkocht. In een omdoos zitten 25 magneetdozen. Bedrukt zijn cateringdozen vanaf 50 stuks leverbaar.
   Waar kan ik mijn bedrukte luxe ZEROTREE® cateringdozen ophalen?
   Bedrukte Luxe ZEROTREE® cateringdozen kunt u ook bij ons op locatie ophalen. Ons adres is: Nobelstraat 35, 3846 CE in Harderwijk. Wij zijn dagelijks geopend tussen 08:00 uur en 17.30 uur. Heeft u geen ophaalbericht ontvangen? Neem dan vooraf even contact met ons op over de status van uw bestelling. Cateringdozen zonder bedrukking kunnen wij tevens dezelfde dag voor u klaarzetten. Deze luxe cateringdozen leveren wij uit onze eigen voorraad.
   Van welk materiaal worden luxe ZEROTREE® cateringdozen gemaakt?
   ZEORTREE® cateringdozen worden gemaakt van sterk 1.200 grams gerecycled karton. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® dozen die wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze magneetdozen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze cateringdozen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.