Plastic stomerijhoezen - Transparant

Bent u op zoek naar een manier om uw kleding en was in te verpakken? Kijk dan eens naar onze plastic stomerijhoezen. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw hotel, sauna of wasserette. Hier kunt u de gestoomde of schone was mee terughangen in de kamer of kleedkamer. De plastic st… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
500
Prijs per omdoos
€ 60,00 (€ 0,120 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 57,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 54,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 51,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  341 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,29*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: HQT002S
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic stomerijhoezen "

   Bent u op zoek naar een manier om uw kleding en was in te verpakken? Kijk dan eens naar onze plastic stomerijhoezen. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw hotel, sauna of wasserette. Hier kunt u de gestoomde of schone was mee terughangen in de kamer of kleedkamer. De plastic stomerijhoezen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. 

   Bestel uw plastic stomerijhoezen 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic stomerijhoezen. Deze zakken zijn ideaal om te gebruiken voor het vervoeren van schone was terug naar bijvoorbeeld de hotelkamer. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken in uw hotel, een sauna of een spa. De zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn voorzien van een draagopening aan de bovenzijde. De stomerijhoezen zijn gemaakt van 25 mu. LDPE poly, dit is een zacht en transparant plastic. Deze zakken kunnen 100% worden gerecycled.
   Bekijk de FAQ over plastic stomerijhoezen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.

   Plastic stomerijhoezen maat?

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Top opening
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Transparant
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   40 x 35 cm.
   50 x 45 cm.
   65 x 50 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn plastic stomerijhoezen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic stomerijhoes is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Kan ik plastic stomerijhoezen op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic stomerijhoezen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic stomerijhoes op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking.
   In welke formaten zijn plastic stomerijhoezen beschikbaar? 
   Deze hoezen zijn in drie formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor formaat 40 x 35 cm., 50 x 45 cm. en formaat 65 x 50 cm. De formaten worden weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan offerte aan.
   Hoe snel kunnen plastic stomerijhoezen geleverd worden?
   Deze plastic stomerijhoezen kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de hoezen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij onze producten altijd snel kunnen leveren.
   Waar worden plastic stomerijhoezen voor gebruikt? 
   Plastic stomerijhoezen worden voornamelijk gebruikt in hotels of sauna’s. Hotelgasten krijgen hierin de schone en gestoomde was retour. Op deze maier kan de kleding zo netjes en hygiënisch mogelijk verplaatst worden naar de kamers en klaar worden gehangen voor de gasten.
   Kan ik mijn plastic stomerijhoezen ook ophalen?
   U heeft de mogelijkheid om de plastic stomerijhoezen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Wat is de levensduur van plastic stomerijhoezen?
   Deze plastic stomerijhoezen orden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld gebruik in een hotel of sauna. U kunt deze zakken weggooien en dit materiaal kan 100% gerecycled worden.
   Van welk materiaal worden plastic stomerijhoezen gemaakt?
   Plastic stomerijhoezen worden gemaakt van 25 mu. LDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. LDPE staat voor Low-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke zacht aanvoelt en is gemaakt van transparant materiaal.
   Wat is de minimale oplage om plastic stomerijhoezen te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 500 stuks. De hoezen worden per volle omdoos verkocht.