Verzenddozen voor schoenendozen - Wit

Bent u op zoek naar een verpakking voor het versturen van uw schoenendozen? Kies dan voor de verzenddozen voor schoenendozen. Deze verzenddozen voor schoenendozen zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten en zijn direct vanuit voorraad leverbaar. Deze verzenddozen zijn door hun grote form… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
25
Prijs per omdoos
€ 62,25 (€ 2,490 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 59,14 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 56,03 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 52,91 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 2,45*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: NS1024
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Verzenddozen voor schoenendozen"

  Bent u op zoek naar een verpakking voor het versturen van uw schoenendozen? Kies dan voor de verzenddozen voor schoenendozen. Deze verzenddozen voor schoenendozen zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten en zijn direct vanuit voorraad leverbaar. Deze verzenddozen zijn door hun grote formaat geschikt voor schoenendozen of laarzendozen. Deze verzenddozen voor schoenendozen zijn gemaakt van bruin karton en zijn omplakt met papier. De verzenddozen voor schoenendozen worden plano geleverd en nemen weinig opslagruimte in beslag. Zowel met als zonder bedrukking kunnen de verzenddozen voor schoenendozen snel worden geleverd.

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte verzenddozen voor schoenendozen 

  Bent u op zoek naar een verpakking voor het versturen van uw schoenendozen? Kies dan voor de verzenddozen voor schoenendozen. De verzenddozen voor schoenendozen zijn vanuit voorraad in meerdere kleuren en formaten te bestellen. Het grote formaat maakt deze verzenddozen uitermate geschikt voor het versturen van bijvoorbeeld schoenendozen of laarzendozen. Uiteraard kan er ook nog een t-shirt of ander product bij in worden gestoken. De perfecte verzendverpakkingen voor uw webshop in schoenen en kleding. Het materiaal is gemaakt van bruin karton en is omplakt met wit of zwart papier. Ter bescherming is er een vernislaag aangebracht. Omdat er geen laminaat op deze verzenddozen zit zijn deze dozen volledig recyclebaar en ecologisch te noemen. Deze verzenddozen voor schoenendozen worden plano geleverd en nemen daardoor weinig ruimte in beslag en zijn tegelijkertijd eenvoudig op te zetten. Zowel met als zonder bedrukking kunnen de verzenddozen voor schoenendozen snel worden geleverd. 
  Bekijk de FAQ over verzenddozen voor schoenendozen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

  Verzenddozen voor schoenendozen op maat?  

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Downloads

  Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.