Etiketten - Kadootje rond - Wit

Bent u op zoek naar een manier om uw product sierlijk te verpakken? Kijk dan eens naar onze thema etiketten. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalkleuren, opdrukken en formaten. Een mooi etiket maakt van uw product een waar cadeautje. Wij kunnen de thema etiketten al binnen 1-2… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1000
Prijs per omdoos
€ 40,00 (€ 0,040 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 38,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 36,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 34,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,18*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: ETK017
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Etiketten - Kadootje rond"

  Bent u op zoek naar een manier om uw product sierlijk te verpakken? Kijk dan eens naar onze thema etiketten. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalkleuren, opdrukken en formaten. Een mooi etiket maakt van uw product een waar cadeautje. Wij kunnen de thema etiketten al binnen 1-2 werkdagen in verschillende dessin leveren. De etiketten ‘’Kadootje rond’’ zijn perfect voor het verpakken van een sinterklaascadeau of kerstgeschenk. 

  Bestel uw bedrukte thema etiketten – Kadootje rond

  Neem eens een kijkje bij onze thema etiketten. Wij hebben verschillende etiketten voor u op voorraad. Deze mooie etiketten maken van uw product een echt cadeautje. Dit geeft de klant tijdens het uitpakken een luxe gevoel en laat zien dat u het pakket met aandacht heeft ingepakt. De etiketten zijn beschikbaar in veel verschillende formaten, kleuren en opdrukken. De etiketten kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u kunnen leveren. De etiketten ‘’Kadootje rond’’ zijn perfect voor het verpakken van een sinterklaascadeau of kerstgeschenk. Het materiaal is daarnaast 100% recyclebaar.
  Bekijk de FAQ over thema etiketten voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

  Thema etiketten op maat?  

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.  

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Rol
  Materiaal
  Papier
  Materiaalkleur
  Wit
  Maatvoering
  Diameter
  Formaat
  39 mm.
  Ecologisch
  100% recyclebaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Kan ik mijn thema etiketten - KADOOTJE ROND - WIT ook ophalen?  
  U heeft de mogelijkheid om de etiketten bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de etiketten voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.  
  In welke formaten zijn thema etiketten - KADOOTJE ROND - WIT beschikbaar?  
  De etiketten ‘’’Kadootje rond’’ zijn leverbaar in een diameter van 39 mm. Mocht u een specifieke wens hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij kunnen elk design speciaal voor u maken.  
  welk materiaal worden thema etiketten – KADOOTJE ROND - WIT gemaakt?  
  De etiketten worden gemaakt van zelfklevend papier. Bent u op zoek naar een specifieke opdruk of kleur? Neem dan contact op met een van onze collega’s om te mogelijkheden te bekijken. Alle etiketten worden verpakt in een dispenser doosje, zodat u de etiketten gemakkelijk van de rol kunt halen.  
  Hoe snel kunnen thema etiketten - KADOOTJE ROND - WIT geleverd worden?  
  De thema etiketten kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de rollen met etiketten dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de versiering altijd snel kunnen leveren.  
  Waar worden thema etiketten - KADOOTJE ROND - WIT voor gebruikt?  
  Deze mooie etiketten worden gebruikt om uw product in te pakken en er een feestelijk sinterklaas cadeautje of kerstgeschenk van de maken. Wanneer u uw product aan de kassa in pakt met een mooi etiket, werkt dit mee aan de beleving van de klant. Door uw product met zorg in te pakken, verhoogt u de waarde van uw product en maakt u van uw product een leuk cadeau om te geven.