Gepersonaliseerde etiketten

Stickers-Mcgregor-1

Stickers naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van stickers of etiketten? Kies dan bedrukte stickers op maat gemaakt. In elke winkel en webshop wordt hier gebruik van gemaakt. Voor het eenvoudig dichtplakken van een verzendzak of voor het vastplakken van een sierlintje op een bosje bloemen of als extra reclame uiting op een tas of doos, de stickers zijn geschikt voor alle bedenkbare doeleinden. Omdat de stickers en etiketten vaak op rol worden geleverd zijn ze eenvoudig op te bergen achter uw toonbank. Lees hieronder verder voor meer informatie over het bedrukken van stickers en etiketten.  

5 voordelen van stickers op maat met logo

  1. Stickers kunnen geheel op maat worden gemaakt in elke denkbare kleur; 
  2. Stickers kunnen binnen 2-3 weken bedrukt bij u worden afgeleverd; 
  3. Stickers worden geleverd in een luxe dispenserdoos welke weinig ruimte in beslag neemt op uw toonbank; 
  4. Stickers zijn voor elk doeleinde geschikt, voor het dichtplakken van uw verzendzak of als reclame uiting op een boeket bloemen; 
  5. Stickers zijn leverbaar in alle denkbare formaten, van een rond model tot een fantasievorm; 


Liever direct uit voorraad bestellen?

Stickers-Thesocietyshop-4

Gebruik van gepersonaliseerde stickers

Stickers op maat worden voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt. Zo zien wij dat bloemisten dit vaak gebruiken om lint vast te plakken aan het folie van het boeket. Dit is meteen een mooie reclame uiting naar uw klanten toe. Ook voor het verpakken van een cadeautje of voor het verzegelen / dichtplakken van een verzendzak is de sticker een goede oplossing.  

Stickers-FF-packaging-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij bedrukte stickers of etiketten al vanaf 1.000 stuks binnen 2-3 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het formaat en de gewenste opdruk.  

Stickers-Livera-1

Uitvoering van gepersonaliseerde etiketten  

De stickers worden vaak op rol geleverd in een luxe dispenserdoos. Op deze manier kan u heel eenvoudig het volgende etiket van de rol afhalen. Ook neemt dit doosje weinig ruimte in beslag op uw toonbank. Heeft u liever etiketten op vel? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Stickers kunnen in elke bedenkbare vorm worden geproduceerd, van een eenvoudige ronde cirkel tot een cirkel met kartelrand, maar ook een rechthoekige vorm, hartjes vorm of andere fantasievorm is mogelijk. De stickers / etiketten zijn ook leuk toe te passen voor een bijpassend thema, zoals Valentijn, Sinterklaas, Kerst of Pasen. 

Stickers met opdruk

Stickers worden bedrukt met uw logo of tekst. Vaak wordt er gekozen voor een standaard papierkleur waarbij het logo of de tekst in een standaard foliekleur wordt bedrukt. Ook is het mogelijk de etiketten in meerdere kleuren te bedrukken. Vanaf 10.000 stuks is het zelfs een optie om de stickers in full colour te bedrukken. De meest toegepaste druktechniek is foliedruk, daarnaast worden de etiketten, afhankelijk van het ontwerp, in flexo of offset druk bedrukt. Voor een extra luxe sticker kunt u er voor kiezen het logo te bedrukken d.m.v. hotstamp. Dit is een luxe glanzende foliedruk welke op uw logo of tekst kan worden aangebracht.  
Stickers-Miinto-detail
Stickers-WOW!-detail

Materiaal van de stickers met logo

Stickers of etiketten worden gemaakt van zelfklevend papier welke leverbaar is in veel verschillende kleuren. Zit uw specifieke kleur hier niet bij? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden voor het drukken van luxe naametiketten in uw gewenste PANTONE® kleur. Zoals ook eerder omschreven kunt u ook kiezen voor gerecycled kraft papier of FSC® gecertificeerd papier.  

Ecologische stickers met logo

Stickers worden gemaakt van zelfklevend papier. Voor een ecologische variant kunt u kiezen voor bruin kraft papier. Dit is 100% recyclebaar en daarom ecologisch te noemen. Ook is het mogelijk etiketten te produceren in FSC® gecertificeerd papier. Door de stickers te bedrukken met het recycled of FSC® logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. 
Stickers-Miinto-3
Stickers-Lovestories-4

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage bedrukte etiketten nodig? Wij hebben etiketten met standaard teksten op voorraad staan en kunnen binnen 2-3 weken de stickers en etiketten bedrukken met uw naam of logo. Heeft u een specifieke levertijd? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van stickers. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Stickers-Livera-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op