Gepersonaliseerde lingerie waszakjes

Lingeriewaszakjes-lincherie1

Lingerie waszakjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een veilige en handige manier om uw lingerie of kleine kledingstukken te wassen in de wasmachine? Kies dan voor onze lingerie waszakjes op maat. Onze lingeriewaszakjes zijn makkelijk te openen en te sluiten d.m.v. de ritssluiting. Wij produceren en bedrukken uw lingerie waszakjes custom-made en geheel naar eigen wens. Denk hierbij aan formaat van het waszakje, kleur van het materiaal, bedrukking, verpakking en de ritssluiting. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de gepersonaliseerde waszakjes. 

5 voordelen van lingerie waszakjes op maat met logo

  1. Lingerie waszakjes zijn ideaal om lingerie of andere kledingstukken mee te wassen; 
  2. Lingerie waszakjes zijn te bedrukken op het gestikte label; 
  3. Lingerie waszakjes zijn leuk om als cadeau mee te geven bij aankoop van een lingeriesetje; 
  4. Lingerie waszakjes zijn makkelijk te openen en te sluiten d.m.v. de ritssluiting; 
  5. Lingerie waszakjes zijn duurzaam door het sterke materiaal.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

waszakjes-laundrybags-lincherie-detail-1

Sluiting van lingerie waszakjes 

Onze lingerie waszakjes voorzien wij standaard van een ritssluiting. Door gebruik te maken van een ritssluiting zijn de waszakjes eenvoudig en snel te openen en te sluiten. Ook kunnen de kledingstukken tijdens de wasbeurt er niet uit vallen.  
Lingeriewaszakjes-rigbypeller1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom-made productie kunnen wij uw bedrukte lingerie waszakjes al vanaf 500 stuks binnen 10-12 weken leveren. Heeft u sneller lingerie waszakjes nodig? Wij kunnen vanuit onze voorraad lingerie waszakjes al binnen 24 uur leveren.
Lingeriewaszakjes-rigbypeller2

Materiaal van lingerie waszakjes met logo

Lingerie waszakjes produceren wij van mesh/non-woven materiaal. Dit is een sterke duurzame materiaalsoort die oneindig vaak gebruikt kan worden bij het wassen van uw lingerie of kledingstukken. Door de gaasvormige structuur kan het water en sop bij het wassen gemakkelijk in contact komen met de inhoud van de lingerie waszakjes.
lincherie-waszakje-label

Lingerie waszakjes met opdruk 

Lingerie waskzakjes produceren wij custom-made en kunnen daarom voorzien worden van een bedrukking. Wij bedrukken de label van het waszakje welke vervolgens aan het waszakjes gestikt wordt. U kunt kiezen om het bedrukte label aan de binnen- of buitenzijde van het waszakje te laten bevestigen. Vaak bedrukken wij het logo van een lingeriemerk of van de winkel op het label van het waszakje. Op deze manier kunt u op een slimme manier reclame maken voor uw merk of bedrijfsnaam. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld wasvoorschriften op de labels van de lingerie waszakjes te bedrukken.  Bent u op zoek naar een mooie bedrukte verpakking om uw lingeriewaszakjes heen? Dan kunnen wij de waszakjes strak verpakken in een plastic of papieren zakje inclusief een bedrukte brochure. Op deze bedrukte brochure kunt u bijvoorbeeld meer informatie verschaffen over uw lingeriemerk, de wasvoorschriften of simpelweg een leuke bedankbericht achterlaten. 

Gebruik van gepersonaliseerde lingerie waszakjes

De custom-made bedrukte lingerie waszakjes worden gebruikt om mee te geven aan de consument bij aankoop van bijvoorbeeld een lingeriesetje. Op deze manier kan het lingeriesetje op een correcte manier gewassen worden en maakt u reclame voor uw winkel of lingeriemerk. Het meegeven van een lingerie waszakje aan uw klanten is een blijk van waardering en service. Naast het feit dat de lingerie waszakjes een goede marketing tool is, zijn de waszakjes erg gewild in huishoudens. De waszakjes worden namelijk niet alleen gebruikt om lingerie mee te wassen, maar ook voor het wassen van bijvoorbeeld shawls, bandages (polsbeschermers t.b.v. boksen) en sportsokken. Daarnaast zorgen de waszakjes er voor dat dat bepaalde kledingstukken niet aan elkaar gaan plakken of door elkaar heen gewassen worden.   
Lingeriewaszakjes-lincherie-compleet
WNW001-LingerieWaszakjes

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) lingerie waszakjes nodig? Wij hebben witte waszakjes inclusief witte ritssluiting op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij binnen 24 uur waszakjes leveren. Klik hier om direct uw waszakjes te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van lingerie waszakjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

waszakjes-laundrybags-rigbyenpellerenlincherie-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op