Gepersonaliseerde documenthoesjes 

docubag-sfeer

Documenthoesjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar hoesjes voor het versturen van uw pakbonnen of documenten? Kies dan voor de documenthoesjes / plastic pakbonhoesjes op maat gemaakt. Bij een webshop bestelling zit de pakbon van de klant vaak op de buitenzijde van de doos geplakt zodat de bezorger het afleveradres in één oogopslag kan zien. Ook als ontvanger is het makkelijk te zien of het aantal dozen welke geleverd is overeenkomt met de pakbon. Zoekt u een ecologisch alternatief? Door een gedeelte van het plastic te vervangen door ECO papier zijn de hoesjes makkelijker te recyclen. 

5 voordelen van documenthoesjes op maat met logo

  1. Documenthoesjes zijn zeer voordelig geprijsd; 
  2. Plastic pakbonhoesjes zijn al leverbaar vanaf 1.000 stuks; 
  3. Documenthoesjes zijn zelfklevend en daardoor gemakkelijk in gebruik; 
  4. Plastic pakbonhoesjes zijn waterafstotend waardoor uw pakbon en factuur goed aankomen bij uw klant; 
  5. Documenthoesjes zijn te bedrukken met uw logo of tekst; 

Liever direct uit voorraad bestellen?


plasticbakbonhoesjes-ffpackaging-back

Gebruik van gepersonaliseerde documenthoesjes

De documenthoesjes en pakbonhoesjes zijn snel en handig in gebruik voor het meesturen van bijvoorbeeld uw factuur en pakbon aan de klant. De hoesjes zijn voorzien van een zelfklevende sluiting waardoor de inhoud veilig is opgeborgen. Tevens is het plastic materiaal waterafstotend. De envelop is zelfklevend en kan eenvoudig op de doos worden geplakt. 

documenthoesjes-prinme

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij de plastic pakbonhoesjes al vanaf 1.000 stuks leveren binnen 1 week. Bedrukt is de levertijd ca. 4-5 weken met een minimum oplage van 100.000 stuks. al binnen 10-12 weken leveren vanaf 500 stuks.  

plasticbakbonhoesjes-ffpackaging-front

Uitvoering van gepersonaliseerde documenthoesjes

De documenthoesjes / plastic pakbonhoesjes zijn leverbaar in diverse standaard formaten. De hoesjes zijn zelfklevend en kunnen daardoor makkelijk op de dozen worden geplakt. Uw documenten zijn hierdoor goed beschermd.  

Plastic pakbonhoesjes met opdruk

De documenthoesjes / plastic pakbonhoesjes worden meestal zonder opdruk geleverd, zodat de inhoud goed zichtbaar is met bijvoorbeeld het afleveradres en het aantal dozen of pallets welke worden meegeleverd. Voor de bedrukte versie staat de standaard tekst ‘’Documents Enclosed’’ groot op de hoesjes gedrukt, zodat de klant duidelijk wordt gemaakt dat er belangrijke papieren in de hoesjes zit en deze niet zomaar weg wordt gegooid. Wilt u een persoonlijke opdruk om de documenthoesjes? Dit kan vanaf 100.000 stuks in 1 t/m 4 PANTONE® kleuren. Let wel op dat dit alleen in standaard beschikbare formaten mogelijk is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 
plasticbakbonhoesjes-ffpackaging-front_(1)
Docubag-product

Materiaal van de documenthoesjes met logo

Het is gebruikelijk de documenthoesjes / plastic pakbonhoesjes te maken van transparant plastic, zodat de inhoud goed zichtbaar en leesbaar is. Voor een eco alternatief kan er gekozen worden voor een combinatie van plastic en 40% wit kraft papier. 

Ecologische plastic pakbonhoesjes met logo

Het materiaal van de documenthoesjes en plastic pakbonhoesjes is recyclebaar en daardoor ecologisch te noemen. Een andere optie is om de hoesjes gedeeltelijk te produceren van ECO kraft papier. 
docubag-detail
documenthoesjes-prinme

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage pakbonhoesjes nodig? Wij hebben deze hoesjes in 1 formaat op voorraad per 1.000 stuks in een omdoos. Hierdoor kunnen wij deze onbedrukt al binnen 2 werkdagen bij u afleveren. Klik hier om direct uw pakbonhoesjes uit voorraad te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van documenthoesjes / plastic pakbonhoesjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

documenthoesjes-sfeer-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op