Plastic hemdtassen - Wit

Bent u op zoek naar goedkope plastic tasjes? Neem dan een kijkje naar onze plastic hemdtassen. Dit zijn tassen gemaakt van sterk plastic welke zacht aanvoelt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of een markt. Deze plastic tassen zijn in verschillende formaten verk… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1000
Prijs per omdoos
€ 40,00 (€ 0,040 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 38,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 36,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 34,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  328 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,21*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQH002
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic hemdtassen"

   Bent u op zoek naar goedkope plastic tasjes? Neem dan een kijkje naar onze plastic hemdtassen. Dit zijn tassen gemaakt van sterk plastic welke zacht aanvoelt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of een markt. Deze plastic tassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en voorzien van een zijvouw. 

   Bestel uw plastic hemdtassen 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic hemdtassen. Deze tassen zijn te bestellen tegen een mooie prijs. Deze goedkope plastic tassen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en voorzien van een zijvouw. Deze kleine tassen worden geblokt geleverd, de grotere tassen worden los geleverd. Deze plastic hemdtassen zijn gemaakt van 12/15 mu HDPE poly of 50 mu LDPE poly. De dikte is afhankelijk van het formaat. Dit is een zacht soort plastic, zoals u deze bijvoorbeeld vaak op de markt of bij een slagerij tegenkomt. 
   Bekijk de FAQ over plastic hemdtassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic hemdtassen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan. 

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Lussen
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x hoogte + zijvouw
   Formaat
   27 x 48 + 2 x 6 cm.
   30 x 60 + 2 x 10 cm.
   50 x 85 + 2 x 15 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn er ook andere kleuren plastic hemdtassen beschikbaar?
   Zeker! Er zijn naast witte plastic hemdtassen een heel aantal gekleurde plastic tassen verkrijgbaar in ons assortiment. Wij hebben verschillende designs en formaten voor u op voorraad. Van effen gekleurde tassen tot een print in Boerenbont of een regenboogdesign.
   Zijn plastic hemdtassen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Waar worden plastic hemdtassen voor gebruikt? 
   Plastic tassen kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld een slagerij of op een markt. U kunt hierin bijvoorbeeld uw vleeswaren, groente of fruit verpakken. De tasjes zijn erg goedkoop en kunnen gemakkelijk worden weggegeven. U kunt deze tassen gebundeld en zo zijn ze gemakkelijk en snel te gebruiken.
   Zijn plastic hemdtassen bestand tegen vocht of regen? 
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde. Deze tassen zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.
   Kan ik plastic hemdtassen op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 10.000 stuks.
   Hoe snel kunnen plastic hemdtassen geleverd worden? 
   Deze plastic hemdtassen kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Wat is de minimale oplage om plastic hemdtassen te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 300/1.000/2.000 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. De hoeveelheid tassen verschilt per formaat. De tassen in formaat 27 x 48 + 2 x 6 cm. worden verpakt per 2.000 stuks, de tassen in formaat 30 x 60 + 2 x 10 cm. worden verpakt per 1.000 stuks en de grote tassen in formaat 50 x 85 + 2 x 15 cm. worden per 300 stuks verpakt.
   Wat is de levensduur van plastic hemdtassen?
   Deze plastic hemdtassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld een aankoop in de supermarkt, een slagerij of op de markt.
   In welke formaten zijn plastic hemdtassen beschikbaar? 
   Deze tassen zijn in meerdere formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen van een kleine tas in formaat 27 x 48 + 2 x 6 cm., een medium formaat in 30 x 60 + 2 x 10 cm. en een grote tas in formaat 50 x 85 + 2 x 15 cm. De formaten worden weergegeven als breedte x hoogte + zijvouw. De weergegeven formaten zijn inclusief hengsel. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Van welk materiaal worden plastic hemdtassen gemaakt?
   De kleine plastic hemdtassen worden gemaakt van 12 of 15 mu. HDPE poly. De dikte is afhankelijk van het formaat van het tasje. Het kleine formaat 27 x 48 + 2 x 6 cm. wordt gemaakt van 12 mu. HDPE poly. Het medium tasje in formaat 30 x 60 + 2 x 10 cm. wordt gemaakt van 15 mu. HDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. HDPE staat voor High-Density Polyethylene, dit is een type plastic harder aanvoelt. De grotere hemdtassen in formaat 50 x 85 + 2 x 15 cm. zijn gemaakt van 50 mu. LDPE poly. Dit materiaal voelt zacht aan, maar is erg sterk. De materiaalkleur is wit aan de binnen- en buitenzijde. Mocht u een andere materiaalkleur wensen, kijk dan eens naar de gekleurde plastic tassen.
   Kan ik mijn plastic hemdtassen ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de plastic hemdtasjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.