Luxe kerstmagneetdozen - XMAS - Wit

Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen om uw kerstgeschenken mooi in te presenteren? Kies dan voor de luxe kerstmagneetdozen - XMAS. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten. Deze magneetdozen zijn gemaakt van sterk gerecycled karton en omplakt met papier. D… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
25
Prijs per omdoos
€ 119,00 (€ 4,760 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 113,05 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 107,10 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 101,15 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  335 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 4,34*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: KDT048
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Luxe kerstmagneetdozen - XMAS"

   Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen om uw kerstgeschenken mooi in te presenteren? Kies dan voor de luxe kerstmagneetdozen - XMAS. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten. Deze magneetdozen zijn gemaakt van sterk gerecycled karton en omplakt met papier. De klep is bedrukt en is hersluitbaar door middel van magneetjes in de klep. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn vanuit voorraad leverbaar en in verschillende kleuren en formaten te bestellen. Deze kerstmagneetdozen zijn enkelzijdig bedrukt. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS kunnen direct vanuit voorraad snel geleverd worden.

   Bestel uw luxe kerstmagneetdozen - XMAS

   Bent u op zoek naar luxe geschenkdozen om uw kerstgeschenken mooi in te presenteren? Bestel dan deze luxe kerstmagneetdozen - XMAS. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden plat geleverd en zijn eenvoudig op te zetten door middel van 4 plakstrips. Deze magneetdozen zijn gemaakt van sterk gerecycled karton en omplakt met papier. Een aantal van deze kleuren is nog afgewerkt met een laminaat. De klep is bedrukt met het XMAS dessin. Daarnaast is de klep hersluitbaar door de handige magneetsluiting. Door deze sluitwijze zijn luxe kerstmagneetdozen - XMAS ook herbruikbaar en te gebruiken als mooie bewaardoos. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn vanuit voorraad leverbaar in meerdere kleuren en formaten. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS kunnen direct vanuit voorraad snel geleverd worden.
   Bekijk de FAQ over luxe kerstmagneetdozen - XMAS voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS op maat?

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag hier een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Magneetsluiting
   Klep
   Materiaal
   Karton
   Materiaalkleur
   Wit
   Bruin
   Rood
   Goud
   Zilver
   Maatvoering
   Breedte x diepte x hoogte
   Formaat
   22 x 16,5 x 3 cm.
   23 x 23 x 11 cm.
   35 x 25 x 10 cm.
   42,5 x 33,3 x 9,7 cm.
   Ecologisch
   Herbruikbaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Zijn luxe kerstmagneetdozen - XMAS ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   De witte en bruine luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn gemaakt van onbewerkt kraft papier en stevig gerecycled karton. Hierdoor hebben luxe kerstmagneetdozen - XMAS een ecologische uitstraling. Luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn duurzame verpakkingen die vaak als bewaardoos worden gebruikt of worden hergebruikt. De goud, zilver en rode versie zijn afgewerkt met een laminaat. 
   Waar kan ik mijn bedrukte luxe kerstmagneetdozen - XMAS ophalen? 
   Bedrukte luxe kerstmagneetdozen - XMAS kunt u ook bij ons op locatie ophalen. Ons adres is: Nobelstraat 35, 3846 CE in Harderwijk. Wij zijn dagelijks geopend tussen 08:00 uur en 17.30 uur. Deze luxe kerstmagneetdozen - XMAS leveren wij uit onze eigen voorraad. 
   Kunnen luxe kerstmagneetdozen - XMAS ook van FSC® gecertificeerd papier worden gemaakt?  
   FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184). Hierdoor kunnen wij luxe kerstmagneetdozen - XMAS ook met FSC® certificaat leveren. Vraag hier een offerte aan.   
   Hoe snel kunnen luxe kerstmagneetdozen - XMAS geleverd worden? 
   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS kunnen binnen 1-2 werkdagen geleverd worden. Same Day Delivery is eveneens mogelijk in overleg. Handig voor als u met spoed luxe kerstmagneetdozen - XMAS nodig heeft voor het inpakken van bijvoorbeeld een geschenk of als u net erachter komt dat u zonder geschenkverpakkingen zit. 
   Waar worden luxe kerstmagneetdozen - XMAS voor gebruikt? 
   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden voor voornamelijk gebruikt voor het presenteren van kerstgeschenken. Denk hierbij aan sieraden, kleding, chocolade, theeën, versproducten, speelgoed en wijnen.
   Kunnen luxe kerstmagneetdozen - XMAS  ook gebruikt worden als geschenkdozen?
   Magneetdozen zijn perfect te gebruiken als luxe geschenkdoos. Sterker nog, dit type doos worden hier bijna altijd voor gebruikt. Combineer een magneetdoos met een vloeipapier, opvulmateriaal, kaartje, sleeve of een lint met strik en maak er een feestelijke verpakking van. Succes gegarandeerd.
   In welke formaten zijn luxe kerstmagneetdozen - XMAS beschikbaar? 
   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn vanuit voorraad leverbaar in de volgende formaten*:   

   23 x 23 x 11 cm.* (Vierkant, breedte x diepte x hoogte)   

   22 x 16,5 x 3 cm.* (A5, breedte x diepte x hoogte)   

   35 x 25 x 10 cm. * (A4, breedte x diepte x hoogte) 

   42,5 x 33,3 x 9,7 cm.* (A3, breedte x diepte x hoogte)    

   *De opgegeven formaten zijn de interne afmetingen wanneer de magneetdozen in elkaar gevouwen zijn.   

     Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan.   
   Van welk materiaal worden luxe kerstmagneetdozen - XMAS gemaakt? 
   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden gemaakt van sterk 1.200 grams gerecycled karton. Dit karton is omplakt met papier en ingekleurd in verschillende kleuren.  De klep bevat magneten welke de magneetdoos netjes afsluit.   
   Waarom worden de magneetdozen plat aangeleverd en hoe zet ik de magneetdozen in elkaar? 
   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden plano geleverd. Dat houdt in dat de dozen plat in een doos worden vervoerd. Dit bespaart enorm veel opslagruimte. De dozen zijn op eenvoudige wijze op te zetten door middel van 4 handige plakstrips. De klep sluit de doos af met behulp van magneten. Bekijk via dit filmpje hoe u de kerstmagneetdoos in elkaar zet.   
   Zijn luxe kerstmagneetdozen - XMAS bestand tegen vocht of regen?
   De witte en bruine luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn omplakt met onbewerkt papier zonder laminaat. Deze luxe kerstmagneetdozen - XMAS zijn niet bestand tegen langdurig vocht of veel regen. Een regendruppel zal direct zichtbaar zijn maar kan na verloop van tijd weer wegtrekken. Ons advies is om luxe kerstmagneetdozen - XMAS enkel binnen in een droge omgeving te gebruiken. De rode, zilveren en gouden versie is wel afgewerkt met een laminaat, deze zal dus spatwater wel afstoten, echter dienen ook deze dozen niet te nat te worden.  
   Kan ik luxe kerstmagneetdozen - XMAS op maat laten maken?
   Oplage, formaat, bedrukking, levertijd of samenstelling niet mogelijk? Geen probleem, vraag hier een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanaf 500 stuks kunnen wij uw luxe kerstmagneetdozen - XMAS al geheel custom made produceren.
   Is de luxe kerstmagneetdooa - XMAS ook te gebruiken als verzenddoos? 
   Een kerstmagneetdoos is niet geschikt als verzenddoos. De doos zelf is sterk maar is op de hoekpunten gemakkelijk te beschadigen door vallen of stoten. We adviseren u daarom om luxe kerstmagneetdozen - XMAS in een daarvoor geschikte verzenddoos te versturen. Zo blijft de kerstmagneetdoos netjes en presenteerbaar. 
   Wat is de minimale oplage om luxe kerstmagneetdozen - XMAS te bestellen? 
   Luxe kerstmagneetdozen - XMAS worden onbedrukt per omdoos verkocht. In een omdoos zitten 25 luxe kerstmagneetdozen - XMAS.