Plastic koeltassen met beugelsluiting - Wit

Bent u op zoek naar koeltassen welke u kunt verkopen of uitdelen in uw winkel? Kijk dan eens naar deze plastic koeltassen met beugelsluiting. Deze tassen zijn verkrijgbaar met een ijskoude bedrukking en kunnen wij binnen 1-3 werkdagen leveren. Deze tassen zijn perfect te gebruiken om uw boodschappe… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 89,00 (€ 0,890 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 84,55 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 80,10 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 75,65 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  335 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,98*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQB011
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic koeltassen met beugelsluiting "

   Bent u op zoek naar koeltassen welke u kunt verkopen of uitdelen in uw winkel? Kijk dan eens naar deze plastic koeltassen met beugelsluiting. Deze tassen zijn verkrijgbaar met een ijskoude bedrukking en kunnen wij binnen 1-3 werkdagen leveren. Deze tassen zijn perfect te gebruiken om uw boodschappen koel te houden. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte plastic koeltassen met beugelsluiting 

   Neem eens een kijkje naar onze hersluitbare plastic koeltassen met beugelsluiting. Deze tassen zijn ideaal voor het koel houden van uw boodschappen onderweg naar huis of om uw drinken langer koel te houden voor een dagje uit. Deze tassen zijn voorzien van een sterke witte beugelsluiting. Het materiaal is gemaakt van 40 mu. LDPE poly en aan 140 mu. isolatiefolie aan de binnenzijde. De tassen zijn bedrukt met een pinguïn opdruk. Deze tassen kunnen wij al binnen 1-3 werkdagen leveren. 
   Bekijk de FAQ over plastic koeltassen met beugelsluiting voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic koeltassen met beugelsluiting maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan. 

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Beugelsluiting
   Isolatiefolie
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   44 x 47 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Waar worden plastic koeltassen met beugelsluiting voor gebruikt? 
   Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in een supermarkt of bijvoorbeeld een ijszaak of slagerij. U kunt het voedsel verpakken in deze plastic koeltassen zodat uw product langer gekoeld blijft tijdens het vervoer naar huis waar uw product weer in de vriezer of koelkast gaat. Deze koeltassen zijn geheel af te sluiten aan de bovenzijde door de beugelsluiting zodat er geen warme lucht bij de producten komt.
   Zijn plastic koeltassen met beugelsluiting ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Van welk materiaal worden plastic koeltassen met beugelsluiting gemaakt?
   De buitenzijde van de plastic tassen wordt gemaakt van 40 micron LDPE. De binnenzijde van de tas is gemaakt van 140 mu. iso folie. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. Het materiaal van de tassen voelt zacht aan, maar is erg sterk en zal niet snel scheuren. Het handvat van de tas is gemaakt van een hard plastic beugel.
   In welke formaten zijn plastic koeltassen met beugelsluiting beschikbaar? 
   Deze beugeltas is verkrijgbaar in een enkel formaat, namelijk 44 x 47 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte + zijvouw. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Kan ik plastic koeltassen met beugelsluiting op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic koeltassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke bedrukking.
   Hoe snel kunnen plastic koeltassen met beugelsluiting geleverd worden? 
   Deze plastic beugeltassen kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Wat is de minimale oplage om plastic koeltassen met beugelsluiting te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van luxe plastic tassen is 100 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Deze tassen kunnen wij al binnen 1 tot 3 werkdagen leveren. 
   Kan ik mijn plastic koeltassen met beugelsluiting ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de plastic koeltassen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Zijn plastic koeltassen met beugelsluiting bestand tegen vocht of regen?
   Deze plastic koeltassen zijn bestand tegen vocht of regen. Deze tassen laten geen vocht door en beschermen uw producten tegen de regen. Het plastic materiaal is waterafstotend en de tas wordt aan de bovenzijde afgesloten door de plastic beugelsluiting.