Plastic helder clear tassen met blokbodem - Groen

Bent u op zoek naar goedkope plastic tassen? Neem dan een kijkje naar onze plastic helder clear tassen met blokbodem. Dit zijn tassen gemaakt van stevig plastic en zijn voorzien van een bodem- en zijvouw. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of om tegen een vergoed… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
250
Prijs per omdoos
€ 30,00 (€ 0,120 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 28,50 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 27,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 25,50 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de onderstaande knop. Bestandsnamen mogen alleen uit letters en/of cijfers bestaan.
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

  334 klantreviews
   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,31*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQU165
   • Beste prijsgarantie
   • Gratis verzending vanaf €150,-
   • 24-uurs levering mogelijk
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp en advies door onze grafische studio
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic helder clear tassen met blokbodem"

   Bent u op zoek naar goedkope plastic tassen? Neem dan een kijkje naar onze plastic helder clear tassen met blokbodem. Dit zijn tassen gemaakt van stevig plastic en zijn voorzien van een bodem- en zijvouw. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een beurs of om tegen een vergoeding mee te geven aan de kassa. Deze plastic tassen zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. 

   Bestel uw plastic helder clear tassen met blokbodem 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic helder clear tassen met blokbodem. Deze tassen zijn te bestellen tegen een mooie prijs. De tassen zijn in verschillende formaten en materiaalkleuren verkrijgbaar. De tassen zijn voorzien van een bodem- en zijvouw en een versterkt handvat. Deze tassen zijn ideaal voor een beurs of een fashionoutlet. Daarnaast zijn deze tassen door hun leuke en opvallende kleuren ook geschikt voor een evenement of bijvoorbeeld een clubactie. 
   Bekijk de FAQ over plastic helder clear tassen met blokbodem voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic helder clear tassen met blokbodem op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Uitgestanste handgreep
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Roze
   Groen
   Blauw
   Zilver
   Maatvoering
   Breedte + diepte x hoogte
   Formaat
   45 + 18 x 48 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   In welke formaten zijn plastic helder clear tassen met blokbodem beschikbaar?
   Deze tassen zijn in meerdere formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen uit een kleiner formaat 22 + 10 x 30 cm., een medium formaat in 32 + 14 x 40 cm. en een groter formaat 45 + 18 x 48 cm. Deze formaten worden weergegeven als breedte + diepte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan.
   Zijn plastic helder clear tassen met blokbodem ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Kan ik mijn plastic helder clear tassen met blokbodem ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om de plastic tassen bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Zijn plastic helder clear tassen met blokbodem bestand tegen vocht of regen? 
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde. Deze tassen zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.
   Wat is de minimale oplage om plastic helder clear tassen met blokbodem te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 250 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. De hoeveelheid tassen verschilt per formaat. De tassen in formaat 22 + 10 x 30 cm. worden verpakt per 500 stuks, de tassen in formaat 32 + 14 x 40 en 45 + 18 x 48 cm. worden verpakt per 250 stuks.
   Wat is de levensduur van plastic helder clear tassen met blokbodem?
   Deze budget plastic tassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld een aankoop in de supermarkt of bij een kledingwinkel. U kunt de tassen hergebruiken in plaats van direct weg te gooien. De tassen zijn sterk genoeg om een aantal keer gebruikt te worden.
   Van welk materiaal worden plastic helder clear tassen met blokbodem gemaakt?
   Budget plastic tassen worden gemaakt van 105 mu. IPP in verschillende materiaalkleuren. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. De materiaalkleur is gekleurd aan de binnen- en buitenzijde. Mocht u een andere materiaalkleur wensen, kijk dan eens naar de gekleurde budget plastic tassen. Wij hebben veel verschillende designs en kleuren in ons assortiment.
   Kan ik plastic helder clear tassen met blokbodem laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking als bijvoorbeeld flexiloop of een extra zijvouw.
   Hoe snel kunnen plastic helder clear tassen met blokbodem geleverd worden? 
   Deze plastic helder clear tassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Waar worden plastic helder clear tassen met blokbodem voor gebruikt?
   Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in fashion outlets, supermarkten of bijvoorbeeld beurzen. De tassen zijn sterk en kunnen door het handvat gemakkelijk gedragen worden. Deze plastic tassen zijn relatief goedkoop en kunnen daardoor gemakkelijk worden weggegeven.