30-04-2023

Moederdag2023banner

5 verpakkingstips voor Moederdag

Als winkel wilt u natuurlijk dat uw Moederdag producten aantrekkelijk worden gepresenteerd aan uw klanten. Hieronder staan 5 verpakkingstips voor Moederdag die u als winkel kunt gebruiken om producten extra speciaal te maken.

 
  1. Maak gebruik van themakleuren: Gebruik kleuren of ontwerpen die passen bij Moederdag, zoals pasteltinten, bloemen of hartjes en combineer deze met bijpassende linten en strikken. Gebruik dit thema voor al uw Moederdag verpakkingen, zoals cadeauzakjes, geschenkdozen, tasjes, vloeipapier of inpakpapier.
  2. Gebruik verpakkingen van verschillende groottes: Bestel verschillende maten verpakkingen, afhankelijk van de grootte van uw producten. Zo kunt u eenvoudig een verpakking kiezen die het beste bij het cadeau past.
  3. Voeg een persoonlijk tintje toe: Voeg een kaartje of hangtag toe waarop een boodschap kan worden geschreven. Dit zorgt ervoor dat het cadeau extra speciaal wordt en laat zien dat u als winkel oog hebt voor uw klanten.
  4. Maak gebruik van bloemen: Voeg een paar bloemen toe aan de verpakking om het geheel extra feestelijk te maken. Dit kan bijvoorbeeld een bloem zijn die past bij het cadeau of een roosje dat op de verpakking wordt bevestigd.
  5. Zorg voor gemakkelijke verpakkingen: Zorg ervoor dat de verpakking gemakkelijk te gebruiken is voor de klant. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende inpakpapier en cadeaurolhouders zodat de klant het cadeau gemakkelijk en snel kan inpakken. Bied eventueel een inpakservice aan in de winkel om het de klant nog gemakkelijker te maken. Er bestaan verschillende Moederdag verpakkingen die te gebruiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan magneetdozen, tassen of geschenktasjes met hangtag en venster.

We wensen u veel inpakplezier en een fijne Moederdag. Neem contact op voor meer tips of onze verpakkingsmogelijkheden.