25-09-2019

A UNIQUE STORY. VEDDER & VEDDER

Anne en Esther Vedder zijn identieke tweelingzussen maar ook business partners van het merk Vedder & Vedder. De gepersonaliseerde sieraden worden met liefde handgemaakt in Amsterdam en zoals de naam al aangeeft een uniek verhaal!

Gepersonaliseerde producten wil je natuurlijk ook in een herkenbare verpakking weggeven. Het verzenden van sieraden wil je daarentegen op een zo veilig mogelijke manier doen. FF-PACKAGING heeft samen met Vedder & Vedder een aantrekkelijke verpakkingslijn geproduceerd. Deze lijn bevat o.a. satijnen zakjes, sieradendoosjes, kaarthouders, vloeipapier en poetsdoekjes. Bij het openen van de verzenddoos krijg je het wauw – effect!

Tip!
Verzend u luxe artikelen of artikelen met een hoge waarde? Verzend uw producten dan in een neutrale verzenddoos. Dit alles om diefstal en beschadiging van de inhoud te voorkomen. Bedrukking aan de binnenzijde is uiteraard mogelijk en verhoogt de attentiewaarde!

Bent u op zoek naar nieuwe verpakkingen voor uw winkel of wilt u ook een totaalconcept? Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.