29-06-2023

PaleisHetLoo-Servetten-Header

Bedrukte bestekpochettes met servet

Bedrukte bestekpochettes zijn een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de tafeldecoratie. Of het nu gaat om een luxe restaurant, bedrijfsevent, feest of bruiloft, met een gepersonaliseerde pochette valt uw bedrijfnaam of logo goed op.


Bedrukte bestekpochettes voor Paleis het Loo
Voor Paleis het Loo hebben wij in 2022 al een prachtig totaalconcept van verpakkingsmaterialen mogen maken welke hier terug te vinden zijn. Voor de restaurants van Paleis het Loo is dit concept inmiddels uitgebreid met bedrukte bestekzakjes met servet.

Eenvoudig uw bestekpochettes bestellen
Bestekzakjes bedrukken is al mogelijk vanaf 6.000 stuks en worden geleverd in wit of bruin kraft papier. Voor het meegeleverde servetje kunt u kiezen uit verschillende standaard servetkleuren.
Zo heeft Paleis het Loo gekozen voor een bestekzakje met blauw en bruine opdruk inclusief wit servet en daarnaast een versie met rood/groene opdruk met een donkerblauw servet. Dit geeft een hele leuke uitstraling aan de pochettes.

Eenvoudig uw bedrukte servetten bestellen
Ook voor bedrukte servetten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo leveren wij tissue servetten, maar ook luxe airlaid servetten. Deze zijn van dikkere kwaliteit en hebben een luxe uitstraling.
Paleis het Loo heeft gekozen voor een 3 laags tissue papieren servet. Dit is een sterke kwaliteit welke perfect bedrukt kan worden met uw logo of tekst.

Voordelen van bedrukte bestekpochettes met servet
 1. Hygiënisch
  Bestek wordt netjes in de pochette geserveerd en blijft daarom schoon en hygiënisch totdat het wordt gebruikt.
 2. Praktisch
  De bestekzakjes kunnen gemakkelijk op de tafels worden neergelegd waardoor dit veel sneller en soepeler verloopt dan wanneer u het bestek los heeft liggen.
 3. Stijlvol
  Een bedrukte bestekpochette geeft veel meer uitstraling op de tafel. Servetten zijn daarnaast leverbaar in verschillende materialen zodat deze goed aansluiten bij uw bedrijf of event.
 4. Reclamedrager
  Door te kiezen voor bedrukte bestekzakjes en/of servetten laat u uw klanten zien dat er aandacht wordt besteed aan elk detail van uw restaurant of event. Uw naam zal beter worden onthouden en daarom zijn bedrukte bestekpochettes met servet een prima reclamedrager.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.