22-05-2024

Kerst-Header-Boxes

Bestel nú uw december feestverpakkingen

De zomer is het juiste moment om voorbereidingen te treffen voor de december feestmaand. Want wilt u een unieke verpakking en profiteren van de laagste prijs, dan zijn de levertijden voor op maat gemaakte verpakkingen ca. 3-4 maanden. Bestel daarom op tijd en ga zorgeloos de zomer in.

Adventskalenders

Al vanaf 100 stuks heeft u een eigen adventskalender! Onze ontwerpstudio helpt u graag om een prachtig resultaat te bereiken. Wilt u zelf het ontwerp verzorgen? Wij beschikken over templates met een vaste indeling waarop u het ontwerp kunt plaatsen. Ook produceren wij unieke dozen waarin u zelf de vrije hand hebt in het formaat en ontwerp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Inspirerende verpakkingen

December is de maand om alles uit de kast te halen. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om hun klanten te verrassen met feestelijke verpakkingen. Van een mooie tas of luxe geschenkdoos tot een unieke cadeauverpakking, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren en vraag een offerte aan.


Kerstverpakkingen uit voorraad

Het is natuurlijk ook mogelijk om op het laatste moment Kerstverpakkingen te bestellen. In onze webshop vindt u verschillende Kerstverpakkingen bedrukt met leuke kerstmotieven. U heeft een ruime keuze uit onder meer inpakpapierkersttassenluxe dozen en geschenkverpakkingen. Met een minimale oplage van 25 stuks hoeft u niet groot in te kopen. Dit is handig als u bijvoorbeeld een kerstgeschenk aan uw medewerkers of zakelijke relaties wilt geven.