24-06-2022

Bezoek ons op de Webwinkelvakdagen

 
De Webwinkelvakdagen komen er weer aan! Bezoek op 29 & 30 juni het grootste e-commerce-event van de Benelux in de Jaarbeurs Utrecht. Ruim 250 exposanten/bedrijven presenteren hun mogelijkheden en visie op het gebied van e-commerce. De beurs heeft een boordevol programma met meer dan 200 lezingen & keynotes.

E-commerce verpakkingen
Bezoek ons tijdens de beurs op stand 116. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan verzendzakkenverzenddozen en aanverwante artikelen voor je webshop. Een verpakking geheel op maat, direct uit voorraad, bedrukt of onbedrukt of een compleet verpakkingsconcept? FF-PACKAGING heeft voor elke uitdaging een passende oplossing. Ook voor duurzaamheid kun je bij ons terecht. Wij beschikken over verschillende keurmerken zoals FSC®GOTS® en Fairtrade®. Daarnaast voeren wij een eigen ZEROTREE® verpakkingslijn.

One stop shopping
Naast verzendverpakkingen leveren wij ook tassenluxe dozen en geschenkverpakkingenHiermee kunnen we je van een totaalconcept voorzien en heb je al je verpakkingen onder één dak. Wel zo makkelijk! Onze collega’s op de stand adviseren je hier graag in en kunnen enkele concepten laten zien.

Verzendverpakkingen met korting bestellen
Tijdens de beurs delen we brievenbusdoosjes uit met daarin een flyer met kortingscode. Met de code krijg je 20% extra korting op de al geldende staffelkorting. Hiermee loopt je korting op tot maximaal 35%. De korting geldt op alle verzendverpakkingen in de webshop zowel onbedrukt als bedrukt.

Meld je gratis aan
Bezoek de beurs gratis door je hier aan te melden. We hopen je te zien op stand 116 zodat we onze expertise en passie met je mogen delen.

Webwinkelvakdagen

Openingstijden:
  • Woensdag 29 juni 2022 van 10:00 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag 30 juni 2022 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
www.webwinkelvakdagen.nl