04-07-2023

Canvas tote bags voor kookwinkels

Canvas tassen zijn populair vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en milieuvriendelijke eigenschappen. Canvas is een zeer sterk materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor het vervaardigen van tassen. Je ziet dan ook iedereen er mee lopen!


Bestel uw canvas tote bags met korting
Alle kookwinkels in Nederland hebben van ons een leuke folder ontvangen met een speciale kortingsactie. Geen folder ontvangen? Bel of mail ons gerust zodat wij u deze alsnog op kunnen sturen. De folder kunt u ook hier digitaal bekijken.

Katoenen tassen in verschillende kleuren en uitvoeringen
Vanuit voorraad leveren wij verschillende formaten en kleuren katoenen tassen, tote bags en canvas tassen. Door het diverse aanbod zit er altijd een tas bij die geschikt is voor uw winkel. Zo zijn de kleine katoenen tassen geschikt voor kleine keuken items, zoals bestek. De canvas tassen zijn geschikt voor grotere en zwaardere items zoals potten en pannen.

Custom made canvas tote bags
Zit er voor u geen geschikte standaard tas in ons assortiment? Geen probleem! Vanaf 500 stuks kunnen wij uw tote bags al helemaal op maat produceren. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.