25-08-2022

Dstrezzed - TOTAAL CONCEPT

The Dstrezzed stores
In 2014 heeft Dstrezzed haar eerste winkel geopend in Antwerpen. Hierna hebben zij nog 8 vestigingen mogen openen in Nederland en Frankrijk. Alle filialen zijn gevestigd in een monumentaal pand wat de winkel een exclusieve uitstraling geeft. De verwachting is dat er de komende jaren nog meer filialen zullen volgen.

Bedrukte verpakkingen door de jaren heen
FF-PACKAGING levert al jaren verschillende verpakkingsmaterialen aan deze exclusieve modezaak.

2017
Dit jaar is het eerste telefonische contact gezocht. Naar aanleiding van een bezoek in Antwerpen was 1 van onze collega’s deze winkel tegen gekomen. Hierna hebben wij telefonisch contact gezocht met Dstrezzed.

2020
Dit jaar hebben wij de eerste custom made orders mogen produceren van 2 op maat gemaakte verzenddozen.

2022
Vanaf dit jaar mogen wij een prachtig totaalconcept produceren aan tassen en verpakkingen. Een aantal items hiervan lichten wij hieronder toe.

Verzenddozen
De eerste custom made order bestond uit 2 formaten verzenddozen. Dit type verzenddoos (FEFCO 0427) wordt plano geleverd waardoor deze weinig opslagruimte in beslag nemen. De dozen kunnen eenvoudig in elkaar worden gezet. Het kleine formaat is perfect voor kleding en kleine schoenen en het grote formaat is geschikt voor grotere bestellingen, maatpakken en laarzendozen.

Luxe papieren giftenveloppen
De klant gebruikt 2 formaten giftenveloppen. De envelopjes zijn gemaakt van sterk 300 grams wit FSC gecertificeerd papier. De matte afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. door middel van een kleefstrook kunnen de giftenveloppen worden dichtgeplakt. Perfect te gebruiken als cadeauverpakking voor o.a. sokken, shirts en accessoires.

Canvas draagtassen
Deze stevige ecologische en herbruikbare FAIRTRADE canvas tassen zijn een echte eyecatcher. Deze tassen zijn ook perfect te gebruiken als strandtas. Ook bij hun jaarlijkse event kwamen deze duurzame tassen goed tot zijn recht. Bedrukt en onbedrukt al leverbaar vanaf 25 stuks!

Daarnaast leveren wij ook 2 formaten luxe papieren tassenpapieren verzendzakkentapebedrukt vloeipapierbedrukte etikettene-commerce holders aan Dstrezzed. Dit alles maakt het een prachtig totaalconcept waar wij erg trots op zijn.

Bent u ook op zoek naar informatie over een totaalconcept voor uw modezaak, museum of webshop? Neem dan zeker contact met ons op.