04-12-2023

5A7A0317

Feestelijke kerstdozen voor LKQ

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat veel bedrijven weer bezig zijn met het samenstellen van kerstpakketten voor hun toegewijde medewerkers Het is elk jaar weer een grote verrassing wat de werkgever het personeel schenkt. Een leuk moment om naar uit te kijken.

De kerstpakketdozen van LKQ zijn onlangs geleverd en zijn klaar om gevuld te worden. De feestelijke kerstdozen zijn Amerikaanse vouwdozen van golfkarton die traditioneel gezien nog veel worden gebruikt voor kerstpakketten.

De prachtige kerstdozen hebben een feestelijk design en zijn daarnaast erg functioneel. De dozen zijn plano te bewaren en eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen en te stapelen. De dozen zijn gemaakt van gerecycled karton en kunnen volledig bij het oud papier voor recycling.

Custom made dozen kunnen wij in verschillende uitvoeringen maken vanaf 500 stuks. Ook hebben wij verschillende feestelijke dozen die direct vanuit voorraad geleverd kunnen worden vanaf 25 stuks. Handig voor kleine ondernemers of als u nog snel dozen nodig heeft.

Naast geschenkdozen kunt u ook bij ons terecht voor alle overige kerstverpakkingen. Denk hierbij aan kersttassenkerst inpakpapierlintetiketten en nog veel meer! Bekijk onze kerstcollectie of bezoek onze showroom in Harderwijk voor meer kerstinspiratie.