22-09-2022

g-star

FSC® en gerecycled kraft papier

FSC® gecertificeerd kraft papieren tassen
Wij van FF-PACKAGING vinden het belangrijk om rekening te houden met mens en natuur. Voor ons is het van belang dat onze producten op de juiste manier worden geproduceerd. FF-PACKAGING heeft een aantal certificaten voor verschillende keurmerken waaronder het keurmerk FSC®. Om dit keurmerk te kunnen dragen moet elke vorm van productie zich houden aan de regels van het keurmerk, van bosbeheer tot de drukkerij.
Per 1 september 2021 hebben wij een duurzamere nodige stap genomen. Alle nieuwe geproduceerde tassen en dozen die wij vanaf buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd.

Waarom kiezen voor papieren tasjes
Een van de grootste voordelen van papieren tassen is dat ze volledig recyclebaar zijn. Wanneer de papieren tas bij het oud papier wordt gedeponeerd zal deze volledig worden gerecycled.
Ook zijn de papieren tassen goed te bedrukken, een perfecte manier voor uw reclame-uiting! De papieren tassen zijn door hun sterke kwaliteit vaak te hergebruiken. De tassen kunt u inzetten bij bijvoorbeeld modezaken, opticiens of gebruiken als cadeau verpakkingen. Door te kiezen voor FSC® gecertificeerd kraft papier of gerecycled kraft papier, draagt ook u uw steentje bij!

Levertijden FSC® en gerecycled kraft papieren tassen
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan papieren tasjes direct vanuit voorraad aan. Deze kunnen wij nog dezelfde werkdag laten leveren. Liever een bedrukte papieren tas? Wij bieden verschillende opties qua levertijd. De snelste optie is een 48 uurs levering. Heeft u iets meer de tijd? Dan is 10 werkdagen een voordeligere optie. Heeft u geen haast of zoekt u de beste prijs? Dan bieden wij nog de opties met 6-12 weken levertijd aan.

Druktechnieken kraft papieren tasjes
Afhankelijk van uw keuze in levertijd en hoe uw bedrukking er uit ziet, zijn er verschillende druktechnieken mogelijk. De papieren tasjes welke wij vanuit voorraad bedrukken met levertijden van 48 uur t/m 10 werkdagen worden grotendeels d.m.v. zeefdruk of digitale print gedrukt. Liever een op maat gemaakte papieren tas? Dan worden deze in flexodruk of offset druk bedrukt.

Uitvoeringen papieren tassen
We kunnen u de papieren tassen in verschillende maten en kleuren direct vanuit voorraad aanbieden. Ook kunnen we de tas aanbieden met verschillende koorden/handgrepen, denk aan bijvoorbeeld:
- Papieren tasjes met uitgestanst handgreep

Zoekt u een leuke cadeauverpakking? Neem dan eens een kijkje bij onze papieren venstertassen of papieren cadeautasjes. Zowel bedrukt als onbedrukt snel te leveren.

Prijzen FSC® en gerecycled kraft papier
Benieuwd naar de prijzen voor FSC® en gerecycled kraft papier? De prijzen van zowel onbedrukte tasjes als bedrukte tassen zijn op onze website te vinden. Staat uw product er niet tussen of heeft u een andere oplage in gedachte? Neem dan gerust contact met ons op voor een passend voorstel.