17-04-2019

Papierentas-paperbag-Mcgregor-3_(3)

IN EEN NIEUW JASJE GESTOKEN… MCGREGOR NEW YORK IS TERUG!

Na ruim een jaar van de radar geweest te zijn was het begin april 2019 zover.
De kersverse nieuwe webshop McGregor New York https://www.mcgregornewyork.com werd gelanceerd.
Een nieuwe webshop, nieuw logo en een nieuwe lijn stijlvolle kleding.
Heeft dit merk niet stil gestaan dan?

Terug van weggeweest

Het befaamde nautische merk McGregor New York is terug van weggeweest. En hoe?!
Na enkele tegenslagen en overnames in de afgelopen jaren hebben o.a. Fred Gehring en Ludo Onnink begin 2018 team de merkrechten van McGregor New York gekocht.
Beide heren zijn reeds bekend van hun tijd als topmannen bij Tommy Hilfiger (Europe en later wereldwijd). Daarnaast vertegenwoordigen de heren bekende kledingmerken zoals DENHAM THE JEANMAKER, VINGINO en KARL LAGERFELD.
Samen met enkele andere investeerders hebben ze ervoor gezorgd om het merk te re-branden en nieuwe leven in te blazen.

Nieuw logo, nieuwe collectie

Onder leiding van een professioneel en deskundig team is er de afgelopen 12 maanden hard gewerkt om een nieuwe kledingcollectie en een nieuwe webshop te ontwikkelen. Zoals te zien is op https://www.mcgregornewyork.com heeft het merk een metamorfose weten te ondergaan.
Het bekende McGREGOR NEW YORK logo is in een nieuw jasje gestoken (deze keer zonder 1921) en ziet er lekker vlot en modern uit.
De uitstraling van de webshop oogt fris en de nieuwe kledinglijn is van deze tijd. De hippe kledingstukken hebben hun klassieke tinten weten te behouden, maar is wel alledaags en voor alle leeftijdsgenoten.

E-commerce verpakkingen voor de webshop

Voordat de nieuwe webshop van McGregor gereed was om gelanceerd te kunnen worden is eerst nog een lang verhaal vooraf gegaan. Achter de schermen heeft men een gigantisch logistiek proces op poten gezet.
Al die nieuwe kledingstukken dienen natuurlijk ergens opgeslagen te worden, ingepakt te worden om vervolgens thuis bij de consument afgeleverd te worden.
Fulfilment bedrijf ModExpress draagt zorg voor het opslaan van de kledingstukken en het zorgvuldig verwerken/inpakken van de webshoporders.
FF-PACKAGING (bekend als draagtassenleverancier voor de fashion branche) heeft de branded e-commerce verzenddozen ontwikkeld waar de kledingstukken in gelegd worden.

De verzenddozen inclusief McGregor branding zijn “in 4 weken tijd ontwikkeld, custom made gedrukt en geleverd bij ModExpress”, aldus FF-PACKAGING. “Wij zijn er trots op dat wij dit mooie merk wederom mogen vertegenwoordigen. Naast de verzenddozen hebben wij ook de invoice holders geproduceerd waar bijvoorbeeld de pakbon, factuur en retoursticker in komen te zitten”.
Zodra de webshoporders ingepakt zijn in de gloednieuwe verzenddozen wordt de bestelling overhandigd aan PostNL ( www.postnl.nl) of aan DHL (www.dhl.com).

Uiteraard hebben diverse collega’s van FF-PACKAGING ook een testbestelling geplaatst. “Na het ontvangen van het pakket was het echt een pretje en gave beleving om de bestelde kledingstukken van McGregor uit de doos te halen. Uiteraard is het leuk om je eigen geproduceerde verzenddoos te ontvangen, maar in dit geval helemaal speciaal omdat wij binnen een kort tijdsbestek iets moois hebben weten te realiseren”.

Naast de verzenddozen is FF-PACKAGING tevens specialist op het gebied van plastic verzendzakken, papieren verzendzakken, gift packaging en luxe dozen voor de e-commerce.

Nieuwe McGregor winkels in straatbeeld

Houdt het nu op met de re-branding en lancering van McGregor 2.0? Nee zeker niet. Medio 2019/2020 zullen er enkele fysieke winkels geopend worden in Nederland en België.
Momenteel heeft McGregor vier outletstores, namelijk te weten in Bataviastad, Designer Outlet Rosada, Maasmechelen Village (BE) en in McArthur Glen Luxembourg. “In het verleden produceerden wij al de papieren draagtassen voor McGregor.
Zodra de nieuwe fysieke winkels geopend zijn zullen wij de papieren draagtassen wederom gaan ontwikkelen”.