09-01-2023

Kunstzinnige verpakkingen Marius van Dokkum Museum

Midden in de binnenstad van Harderwijk zit het Marius van Dokkum Museum. In 2015 had het Stadsmuseum Harderwijk een tijdelijke expositie van Marius van Dokkum tentoongesteld. Dit bleek echter zo’n succes te zijn dat in mei 2018 het Marius van Dokkum Museum is geopend. Een absolute aanrader om te bezoeken.

Verpakkingslijn voor het Marius van Dokkum Museum
In samenwerking met Art Revisited in Tolbert hebben wij de verpakkingen voor dit museum mogen produceren. Alle versies zijn full colour bedrukt wat prachtig op elkaar aansluit.

Bedrukte fourniturenzakjes
Papieren fourniturenzakjes worden ook vaak geschenkzakjes genoemd. Deze zijn perfect te gebruiken om bijvoorbeeld een kadootje uit de museumwinkel in te verpakken. Of het nu gaat om een kaart of een boek, de verschillende beschikbare formaten zorgen dat er altijd een juist formaat voor u bij zit. Vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Bedrukte papieren twisted tassen
Het Marius van Dokkum Museum gebruikt twee verschillende formaten papieren tasjes. Het kleine formaat is goed te gebruiken voor kleine cadeautjes zoals een kalender of kaarsen. Het grotere formaat is perfect voor de puzzels, kinderboeken en andere grote producten in de museumshop. Vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Bedrukte papieren verzendzakken
Sinds kort is ook de webshop online gegaan waar u alle producten uit de museumwinkel online kunt bestellen. Hiervoor heeft FF-PACKAGING een bijpassende papieren verzendzak mogen leveren welke geschikt is voor de verschillende producten in de webshop. Vanaf 1.000 stuks geheel op maat te produceren.

Heeft u ook een museumwinkel en eventuele bijbehorende webshop en bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan een samengestelde verpakkingslijn? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!