20-10-2022

Luxe canvas tassen voor Profuomo

Eigentijdse mannenmode gemaakt vanuit een duurzame gedachte, dat is waar Profuomo voor staat. Duurzaamheid is een van de kernwaardes van Profuomo. Dit streven zij na door milieuvriendelijker te produceren en te werken met duurzame grondstoffen.

Ook voor de verpakkingsmaterialen kiezen zij voor ecologisch alternatief. Zo heeft FF-PACKAGING recent een testorder luxe tassen mogen produceren. Hierbij heeft de klant gekozen voor een canvas tas vanuit voorraad welke d.m.v. zeefdruk is bedrukt.

Deze eerste testorder is goed bevallen en de klant gaat nu een grotere bestelling luxe canvas tassen op maat laten maken.

Katoen is een ongebleekt natuurlijk ecologisch product en heeft een natuurlijke ecru kleur. Katoenen tassen, ook vaak linnen tassen genoemd, zijn door het sterke materiaal goed herbruikbaar en daarom duurzaam te noemen. De inkten waarmee wordt bedrukt zijn op waterbasis.

Bent u ook op zoek naar een milieuvriendelijke, ecologische en duurzame tas of andere verpakking? Laat u gerust door ons adviseren.