01-09-2022

Luxe papieren tassen voor Van der Hoek Makelaardij

Voor onze lokale makelaar Van der Hoek hebben wij luxe papieren tassen op maat mogen maken.

Deze luxe papieren tasjes worden veel gebruikt op beurzen om klanten brochures of andere reclame in mee te geven. Door het stevige materiaal zullen veel klanten deze tas hergebruiken op de beurs en uw naam of logo zal hierdoor goed zichtbaar zijn. De perfecte reclamedrager!

Daarnaast is dit ook de perfecte papieren tas voor relatiegeschenken. Het is ook mogelijk een formaat te maken voor een fles wijn of champagne. Door het bodemkarton zal de tas niet doorzakken.

Koorden
De tassen worden standaard voorzien van 2 ingeknoopte koorden. Optioneel is het mogelijk te kiezen voor andere koorden, zoals satijnen draaglinten of katoenen banden. Ook het toevoegen van een sluitlintje tussen de koorden is een optie. hiermee kan de luxe papieren draagtas worden afgesloten en als cadeautas worden gebruikt.

Afwerking
De tassen worden gemaakt van sterk papier. Het is hierbij mogelijk te kiezen voor onbewerkt kraft papier. Voor een extra luxe uitstraling kunt u nog kiezen voor een glans- of mat laminaat.

Druktechniek
Deze tassen kunnen in 1 of meerdere PANTONE kleuren worden bedrukt en zelfs een full colour ontwerp is hier perfect op te bedrukken. De meest gebruikte druktechniek is offset druk. Hiermee kan de tas rondom aan de buitenzijde en zelfs aan de binnenzijde worden bedrukt. Een andere optie is zeefdruk. Dit doen wij o.a. bij de tassen welke wij vanuit voorraad handmatig indrukken.
De kraft papieren tassen uit voorraad kunnen wij ook full colour bedrukken d.m.v. digital print.

Vanuit voorraad kunnen wij deze luxe papieren tassen vanaf 100 stuks bedrukken. Wenst u een custom made tas dan is dit mogelijk vanaf 250 stuks. Informeer gerust naar de mogelijkheden.