02-10-2020

Nieuw product! Pop-up boxes

Wij hebben weer een product aan onze voorraad mogen toevoegen! Namelijk de Pop-Up boxes. Deze Pop-Up boxes zijn vierkante doosjes welke in één beweging te vouwen zijn tot een vierkante gift box. Ideaal om te gebruiken voor het inpakken van een cadeautje aan de kassa. Dit doordat het minimale tijd inneemt en er wel erg leuk uit ziet!3 varianten
De Pop-Up boxes zijn te verkrijgen in een bruine kraft papieren variant, een zwarte variant en met een sterren motief. De bruine variant is gemaakt van recycled bruin kraft papier, wat zorgt voor een ECO look. De eco look is dé trend van dit moment. De zwarte variant is voorzien van een mat laminaat en een satijnen sluitlint aan de deksel. Dit lint kunt u aan de bovenzijde strikken. Op deze manier ziet het doosje er direct feestelijk uit. De doosjes zijn te verkrijgen in 2 verschillende formaten.

Direct uit voorraad leverbaar
Deze nieuwe Pop-Up boxes zijn al binnen 1 tot 3 werkdagen te verkrijgen. U kunt deze Pop-Up boxes vanaf 100 stuks onbedrukt bestellen vanuit onze voorraad.  Naast onbedrukt kunnen wij deze Pop Up boxes bedrukt leveren met een door u gekozen opdruk of uw logo. Dit kunnen wij al vanaf 25 stuks binnen standaard 10 werkdagen. Sneller nodig? Neem contact op en wij zullen samen kijken naar de mogelijkheden.

Pop-Up boxes op maat
Heeft u wat langer de tijd? Dan kunnen we deze originele Pop-Up boxes ook custom made voor u produceren. Dit houdt in dat u de Pop-Up boxes in het door u gewenste formaat ontvangt. U kunt de Pop-Up boxes in uw kleur en logo laten bedrukken en hem helemaal afwerken naar uw wens. Ook de materiaal kleur is aan te passen naar uw wens! Daarnaast kunnen we de Pop-Up boxes voorzien van een luxe afwerking, bijvoorbeeld een SPOT UV, een laminaat of een strik in de gewenste kleur.

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment gift bags, (luxe) draagtassen, luxe dozen, verzenddozen of naar een van onze andere producten? Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat u inspireren.