27-02-2024

Ontdek de Noordse Vibes op Myvendo Fair


Het FF-PACKAGING avontuur gaat verder terwijl we door de opwindende wereld van vakbeurzen navigeren! Tot en met donderdag 29 februari vindt u ons nog in Rosmalen op de GéPéBé. Ondertussen maken we ons klaar voor onze reis naar de Myvendo Fair in Denemarken, onze vierde beurs van dit jaar!

Myvendo Fair: Scandinavië's Epicentrum van promotie en reclame
De Myvendo Fair is het grootste podium in Scandinavië voor alles wat met promotie en reclame te maken heeft. Het is niet zomaar een vakbeurs; het is een ervaring. Voor de eerste keer betreden we als exposant dit platform, waar fabrikanten, groothandels en agentschappen uit heel Europa samenkomen. Denk hierbij aan relatiegeschenken, promotieproducten, sign, textieldruk en -borduurwerk, maar ook promotietextiel en bedrijfskleding.

Wie bezoekt de Myvendo Fair
Verwacht een mix van bezoekers: dealers, distributeurs, reclame- en evenementenbureaus, borduur- en textieldrukkers en sign-bedrijven uit Scandinavië. Myvendo Fair is waar connecties worden gemaakt, ideeën ontstaan en trends opbloeien.

Stap in de wereld van verpakkingen
Op dit promotionele spektakel tonen wij een galerij van innovatie, de milieuvriendelijke ZEROTREE® verpakkingslijn. Laat uw ogen dwalen over inspirerende verpakkingsconcepten en mis vooral niet onze gloednieuwe ZEROTREE® tassen gemaakt van gerecycled gras en stro die wij aan elke bezoeker meegeven.

Bestel uw ticket online
Klik hier om je toegang tot de Myvendo Fair te verzekeren en bestel uw tickets online.

Evenementdetails:
  • Data: Woensdag 6 maart - 09:00 tot 17:00 & Donderdag 7 maart - 09:00 tot 16:00
  • Locatie: Odense Congress Center, Oerbaekvej 350, 5220 Odense SO, Denemarken
Graag tot ziens op de Myvendo Fair, Stand 3401.