14-06-2022

Paleis Het Loo - TOTAAL CONCEPT

Na een verbouwing van ruim 4 jaar was het 15 april 2022 zover, Paleis Het Loo heeft zijn deuren heropend. Het paleis is in de afgelopen 4 jaar gerenoveerd. De interieurs zijn gerestaureerd en de vertrekken heringericht. 

Informatie Paleis Het Loo
Op de website van Paleis Het Loo wordt al een goede indruk gegeven wat de bezoeker kan verwachten. Neem ook eens een kijkje op de site www.paleishetloo.nl 

Paleis Het Loo is een museum welke gevestigd is aan de rand van Apeldoorn. Sinds 1984 is dit voormalig Paleis opengesteld voor publiek.

Vooraf reserveren is gewenst, want Paleis Het Loo hanteert een maximaal aantal bezoekers per dag. En het Museum is met zowel goed als minder goed weer te bezoeken, want naast de prachtige Paleistuinen is er ook een heel groot gedeelte binnen te bezichtigen. De routes zijn hierbij te volgen d.m.v. een audiotour.

Totaalconcept voor Paleis Het Loo
 FF-PACKAGING was al jaren trouwe leverancier van verpakkingsmaterialen voor Paleis Het Loo. Begin 2021 zijn wij dan ook opnieuw uitgenodigd om ons bedrijf en producten te komen presenteren. Met trots kunnen wij dan ook vertellen dat Paleis Het Loo besloten heeft ook de nieuwe collectie verpakkingsmaterialen bij ons te bestellen. En het geleverde resultaat is om door een ringetje te halen; een prachtig totaalconcept welke geheel aansluit bij de nieuwe huisstijl van Paleis Het Loo. 

Bent u nou ook op zoek naar een totaalconcept voor uw musea, winkel of webshop? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.