02-09-2021

Recycledcotton

SEPTEMBER - Groene Maand

De tijd vliegt voorbij en inmiddels is de september maand alweer aangebroken. Deze maand wordt bij FF-PACKAGING al jarenlang omgedoopt tot ''Groene Maand''.


Wat houdt deze ''Groene Maand'' precies in?
In de gehele maand september besteden wij extra aandacht aan milieuvriendelijke tassen en verpakkingen. Zo houden wij klanten via verschillende kanalen op de hoogte met leuke acties, blogs en informatie over duurzaamheid. 
Welke milieuvriendelijke tassen en verpakkingen zijn er allemaal mogelijk?
Wij zeggen altijd : FF-PACKAGING biedt voor elk product een ecologisch alternatief. Er zijn tal van mogelijkheden! Denk hierbij aan o.a. gerecyclede materialen, FSC gecertificeerd papier,  katoen en canvas materiaal, jute tassen en noem het maar op. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Welke ECO-Labels voeren jullie?
Wij voeren de volgende labels :
- FSC®
- Fairtrade®
- GOTS® 
- ZEROTREE® 

Klik hier voor meer informatie. 

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid bij FF-PACKAGING?
Als toonaangevende leverancier van draagtassen en verpakkingen nemen we bij FF-PACKAGING ook onze verantwoordelijkheid voor het klimaatprobleem. Door onze uitstoot omlaag te brengen kunnen we een bijdrage leveren aan de het verminderen van de CO2-uitstoot. Hiervan zijn we ons bewust en vandaar dat we hier dagelijks rekening mee houden.
Daarnaast bieden we klanten de mogelijkheid om onze tassen en verpakkingen klimaatneutraal af te nemen. Hiermee heeft je bestelling dus géén negatieve impact op het klimaat en draag je ook een steentje bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot!

Wist je dat?
FF-PACKAGING een internationaal bedrijf is en wij klanten van over de hele wereld voorzien van onze verpakkingen? Maar ook zeker de lokale ondernemers in Harderwijk ons goed weten te vinden? En dat geldt andersom natuurlijk ook, waar mogelijk steunen wij ook de lokale ondernemers. Zo wordt de hele maand september het personeel bij FF verrast met vers fruit van onze lokale ondernemer Smink. Een gezonde en groene start van de maand!


Heb je nog vragen? 

Neem gerust even contact met ons op via 0341-430 413!