03-08-2021

Jute-tas-met-glitters-Groep

Straal met deze jute tas met glitters!

Sinds kort hebben wij een product aan onze voorraad mogen toevoegen. Namelijk de jute tas met glitters!
Deze jute draagtassen zijn in 2 verschillende kleuren te verkrijgen. Een echte eye catcher en een prachtige tas om cadeau te doen. Door het gebruik van 14x15 PSI jute is de tas erg sterk en kan hij eindeloos gebruikt worden. Wanneer u deze tas verkoopt of weg geeft, staat u garant voor kwaliteit. Door het goudkleurige draad dat door het jute is geweven, straalt de tas glamour uit.

Deze jute draagtassen zijn te verkrijgen in het formaat 45 + 17 x 40 cm. Dit is een ideaal shopper formaat, waardoor deze tas erg geschikt is voor het doen van boodschappen. Met uw logo zal deze tas langdurig en veelvuldig te zien kunnen zijn in het straatbeeld. Deze tassen zijn te verkrijgen in 2 kleuren, namelijk rood of blauw. Door het gebruik van deze kleuren en het goudkleurige draad, zou dit ook een goede tas kunnen zijn voor de winterperiode.

Klik hier om direct naar dit product toe te gaan. Zowel onbedrukt als bedrukt kunt u deze tassen direct via onze website bestellen.

Heeft u wat langer de tijd? Dan kunnen we deze sterke jute draagtassen custom made voor u produceren. Dit houdt in dat u de tassen in het door u gewenste formaat ontvangt. U kunt de tassen met uw logo laten bedrukken en hem helemaal afwerken naar uw wens. 

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment gift bags, (luxe) draagtassen, luxe dozen, verzenddozen of naar een van onze andere producten? Neem gerust een kijkje op onze website en laat u inspireren.