07-02-2023

Terugblik op de CTCO 2023

Van 31 januari tot en met 2 februari stonden wij op de CTCO in Lyon. Het was goed om iedereen weer gezien te hebben en ook veel nieuwe mensen ontmoet te hebben. Wij blikken graag met u terug op een geslaagde beurs!

Bezoekers
De 1e dag was de CTCO minder druk bezocht dan andere jaren. Dat had er waarschijnlijk mee te maken dat het openbaar vervoer deze dag plat lag in Frankrijk. Gelukkig hebben veel bezoekers de dagen erna alsnog de beurs bezocht. De CTCO beurs werd vooral bezocht door bedrijven met promotionele producten.

Goodiebags
Zoals elk jaar bieden wij bezoekers een leuke goodiebag aan. Dit jaar hebben wij gekozen voor een luxe canvas schoudertas voorzien van 2 lange lussen welke aan elkaar te knopen zijn. Deze kunnen wij u custom made aanbieden vanaf 500 stuks.

Populair
Wat de collega’s van FF-PACKAGING vooral is opgevallen bij deze beurs is dat er veel interesse was in onze luxe dozen assortiment. Meer informatie over alle soorten dozen welke wij u kunnen leveren, maar ook informatie over al onze andere producten leest u in ons gloednieuwe magazine.