24-02-2022

Thema Verpakkingen – PASEN

Nu buiten de zon zich weer wat vaker laat zien en de eerste bloemknoppen al zichtbaar zijn gaan we weer richting de lente. En wat hoort er nog meer bij de lente? Juist ; Pasen!

Veel winkeliers beginnen al na Valentijnsdag de winkelinrichting aan te passen naar vrolijke lente kleuren en de eerste paasartikelen zijn alweer zichtbaar in de etalages.

Shop local
De detailhandel en horeca hebben het de afgelopen 2 jaar moeilijk gehad. En van feestdagen zoals Pasen moeten veel ondernemers het juist hebben. Ook nu de winkels en horeca weer open zijn kiezen veel mensen er voor om lokaal in te blijven kopen.

Paasverpakkingen
Vanuit voorraad leveren wij 26 verschillende verpakkingen voor Pasen. Van een rol inpakpapier met een konijn dessin tot luxe magneetdozen met een Easter dessin. Direct vanuit voorraad te bestellen en leverbaar binnen 3-5 werkdagen. Hieronder lichten wij een aantal producten toe.

Pasen katoenen geschenkzakjes – Bunny
Ecologische katoenen geschenkzakjes, leverbaar in 5 verschillende formaten en bedrukt met een konijntje op de voorzijde van het zakje. De zakjes zijn perfect om paaseieren in te verpakken, paasgeschenken, paasbroodjes en andere artikelen.

Wit kraft inpakpapier – Konijn Dessin
Vrolijke rollen inpakpapier leverbaar in 30 cm. en 50 cm. breedte. Geschikt voor het verpakken van paasgeschenken en andere cadeautjes. Een vrolijk motief wat de hele lente gebruikt kan worden.

Pasen geschenkdozen – Easter eggs
Pasen geschenkdozen welke ook geschikt zijn als verzenddozen. Leverbaar in 5 verschillende formaten. de bovenzijde van de doos is bedrukt net het ‘’Easter eggs’’ dessin. Zeer geschikt om uw cadeaus in te versturen.