13-06-2023

GekleurdKatoenBlog

Trend: Gekleurde katoenen tassen

U heeft ze vast wel eens gezien. Gekleurde katoenen tassen in alle kleuren en maten. Veel ondernemers hebben ze al ontdekt want deze tassen worden steeds maar populairder.

Met felle kleuren en interessante prints zijn gekleurde katoenen tassen niet alleen aantrekkelijk om te naar te kijken. De visuele aantrekkingskracht trekt het oog naar de tas. Een perfecte reclamedrager dus voor uw logo of ontwerp!

Milieuvriendelijke tassen
Wist u dat katoenen tassen één van de meest milieuvriendelijke tassen zijn? Deze tassen zijn keer op keer voor verschillende branches en doeleinden te gebruiken en daarnaast biologisch afbreekbaar.

Direct leverbaar met of zonder opdruk
Katoenen tassen kunnen al vanaf 25 stuks met of zonder bedrukking geleverd worden. De tassen zijn uit voorraad ook leverbaar in gerecycled of FAIRTRADE® gecertificeerd katoen.

Wilt u onderscheidend zijn van uw concurrenten? Laat uw katoenen tassen dan in een gewenste drukkleur inkleuren. Custom made kan dit al vanaf 1.000 stuks!

3 ontwerp ideeën om uw katoenen tas op te laten vallen.
1. Kies voor een felle materiaalkleur, mensen worden vaak aangetrokken tot levendige kleuren zoals rood, geel en blauw. Een opvallende drukkleur op een witte, ecru of zwarte ondergrond zal ook zeker de aandacht trekken.
2. Mensen zijn geneigd om patronen te herkennen en te volgen. Kies daarom eens voor fotoprints, herhalende patronen of interessante vormen.
3. Een pakkende tekst doet het ook altijd goed. Leuk om te gebruiken voor thema’s zoals bijvoorbeeld de zomer, Moederdag, shopping, toerisme en Kerst.

Bekijk ons ruime aanbod aan katoenen tassen. Van klein tot groot, katoen of canvas, van basic tot luxe. Een product gezien dat past bij uw wensen? Vraag dan een gratis model of offerte aan.