27-01-2021

Van Linschoten - GIN BOX

Daar waar de historie van Van Linschoten vanaf 1563 bekend is (voorvader Jan Huygen van Linschoten van het liedje ‘Jan Huygen in de ton’), is er veel informatie te schrijven over de familie Van Linschoten.

De opening van de ambachtelijke slagerij HP van Linschoten in de Lusthofstraat te Rotterdam heeft plaatsgevonden op 1 oktober 1908. Na 110 jaar was het bedrijf officieel in handen van de 4de generatie van Linschoten. Speciaal voor dit jubileum is een eigen gin ontwikkeld. Door de eigen ‘Rotterdamse Steakkruiden’ in het distillaat te verwerken is deze unieke gin gecreëerd die gedoopt werd tot Slagers Gin. Een zachte Premium gin met subtiele touch van de slager.
Speciaal voor Van Linschoten Slagers gin uit Rotterdam hebben wij een luxe geschenkdoos mogen produceren. Deze doos bestaat uit de fles gin, tonic, twee glazen en een bakje met gerookte sinaasappelschijfjes. Door het zachte foaminlay omplakt met fluweel blijven deze producten goed om zijn plek en heeft een luxe uitstraling. Tevens is de luxe doos voorzien van een magneetsluiting.

Voor de bedrukking is gekozen voor een gouden hotstamp op de bovenzijde. Op de binnenzijde van de deksel een mooie print van Spot UV. Er zijn veel mogelijkheden voor de bedrukking op onze producten. Wij adviseren u graag hierover.
Wenst u ook een op maat gemaakte luxe doos? Vraag naar advies bij onze medewerkers.