27-07-2022

instyle-wide

Verpakkingen voor Boutique Instyle Women’s Fashion

Boutique Instyle Women’s Fashion

Middenin het centrum van het historische centrum van Purmerend zit de prachtige kledingwinkel InStyle Women’s Fashion. Een winkel welke naast kleding ook schoenen en accessoires verkoopt.

Bedrukte verpakkingen door de jaren heen
FF-PACKAGING levert al jaren verschillende verpakkingsmaterialen aan deze modezaak.

2015
In 2015 zijn wij begonnen met het leveren van bedrukte tassen aan Instyle. Allereerst hebben wij 2 verschillende formaten luxe papieren tassen met logo mogen leveren. Het kleine formaat geschikt voor items zoals een shirtje of wat accessoires en het grotere formaat voor een broek of trui. Deze tassen zijn in de daaropvolgende jaren regelmatig bijbesteld.

2021
De klant heeft naast de luxe papieren tassen nu ook 2 formaten herbruikbare en daarom duurzame non-woven tassen besteld. Ook deze non-woven tas is volledig bedrukt conform hun huisstijl. Het voordeel van de non woven shopping bags is dat deze vaak worden hergebruikt, ze zijn daarom een perfecte reclamedrager.

2022
Dit jaar hebben wij een prachtig concept mogen leveren van meerdere bedrukte verpakkingen.

Bedrukte etiketten
Er is gekozen voor bedrukte luxe etiketten. Deze kunnen wij al leveren vanaf 1.000 stuks en binnen 3 weken. Van een ovaal model tot vierkant model of een fantasie figuur, de keuze is reuze.

Bedrukte luxe papieren tassen
Daarnaast zijn wederom de luxe papieren tasjes afgenomen, echter zijn deze nu voorzien van een hotstamp (ook wel foliedruk genoemd) bedrukking. Dit geeft de tassen een luxe en exclusieve uitstraling. De tassen worden gemaakt van FSC® gecertificeerd papier. Dit bieden wij aan vanaf 250 stuks.

Bedrukte giftcard houders met spiegel
De giftcard houders zijn aan de binnenzijde voorzien van een spiegeltje. Aan de binnenzijde kan eenvoudig een giftcard worden gestoken. Dit maakt de giftcard verpakking meteen herbruikbaar en duurzaam.

Bedrukte canvas tassen
En dan, last but not least, de eyecatcher van Boutique inStyle, de canvas tassen.
Deze bedrukte canvas tas hebben wij samen met de klant mogen ontwikkelen. Uniek aan deze canvas shoppers is dat de lussen aan slechts 1 kant gestikt zijn in plaats van de gebruikelijke 2 zijdes. De lus hangt dus aan 1 kant los. De klant kan dus zelf de lussen dichtknopen op de gewenste lengte en dus geschikt is om in de hand of om over de schouder te kunnen dragen.
De lussen zijn bij deze tas ook bedrukt met het logo wat deze tas een geweldige moderne maar tegelijkertijd ecologische uitstraling geeft.
Deze linnen tasjes met opdruk zijn al leverbaar vanaf 500 stuks en dit kan in elk gewenst formaat worden gemaakt. Ook de lengte van de lussen kunt u hierbij zelf bepalen.
 Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen.