03-11-2022

KerstSintOudenNieuw-hi

Verpakkingen voor de feestdagen

Na een zeer zachte oktobermaand is november inmiddels alweer aangebroken. De maand waarin Sinterklaas naar Nederland komt en mensen zich voorbereiden voor de drukke decembermaand.

Showroom
Onze showroom is inmiddels ook klaar voor de feestdagen. Breng gerust een bezoek aan ons bedrijf of kijk online bij onze thema verpakkingen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag dagelijks geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

Sinterklaas
medio november arriveert Sinterklaas weer in ons land. Veel winkeliers zijn nu al volop bezig met de voorbereidingen. FF-PACKAGING heeft verschillende leuke sint dessins inpakpapier vanuit voorraad leverbaar. Ook leveren wij etiketjes om een cadeau leuk mee dicht te plakken. Of wat denkt u van een feestelijke magneetdoos om uw geschenk in te verpakken? Levertijd is circa 1-2 werkdagen.

Kerst
Een aantal winkels heeft inmiddels het kerstassortiment al uitgestald in de winkels en etalages. Wij leveren vanuit voorraad maar liefst 60 verschillende kerstverpakkingen. Van een prachtige rol inpakpapier, een vilten of jute kersttas, of luxe kerst geschenkdozen. Maar ook een kerst wijnflestas is perfect te gebruiken voor de feestdagen. De verpakkingen zijn ook erg leuk om als geschenk onder de boom te zetten. De combinatie van de schitterende kerstlampjes en de luxe verpakkingen geeft een prachtige uitstraling.

Oud & Nieuw
Oudejaarsavond wordt jaarlijks gevierd op de laatste dag van het jaar, 31 december. Ook voor deze feestelijke afsluiting van het jaar hebben wij een leuke verpakking leverbaar.  Dit zijn de confetti magneetdozen met de opdruk ''Happy New Year''. Leuk om een fles champagne met een borrelhapje in te verpakken of een zak met oliebollen.

Eigen ontwerp
Wel de juiste thema verpakking gevonden maar heeft u liever een persoonlijke opdruk of boodschap? Dit is zeker mogelijk. De vilten kersttassen, jute kersttassen en geschenkdozen kunnen wij al vanaf 25 stuks bedrukken met uw eigen ontwerp en binnen 10 werkdagen aan u leveren. Kijk gerust op onze website voor de prijzen of neem contact op met 1 van onze verkopers.